Efectuează rapid o

Adelina Dinu

Sunt pasionată de yoga de mai bine de 5 ani și sunt profesor certificat Yoga Alliance cu 200 de ore absolvite la Fitness Scandinavia București

Vin dintr-un background de comunicare și sunt o persoană creativă. Mă exprim prin scris, pictură, desen și croit și apreciez tot ceea ce este frumos și plin de esență.

Prin yoga m-am reconectat la mine, m-am reîmprietenit cu corpul meu și mi-am obervat tiparele mentale care nu mă lăsau să evoluez. Am reușit să stau din ce în ce mai mult în prezent și să ma bucur de ce îmi oferă el, fără gânduri despre trecut sau viitor.

Yoga mi-a salvat coloana vertebrală care avea probleme cervicale și lombare și m-a ajutat în a-mi depăși diverse stadii de anxietate sau depresie, aducându-mi disciplină, echilibru și mai multă deschidere și flexibilitate în corp, minte și suflet.

Yoga nu va fi niciodată un sport pentru mine, o religie sau o simplă practică la care revin din când în când, yoga mi-a devenit filozofie de viață ce se întinde dincolo de saltea și face schimbări benefice în toată ființa ta.

Tot ce îmi doresc este să pot oferi și altora tot ce am învățat și toate beneficiile practicii.

Vă aștept cu drag pe salteluțe!

close-link
30 DE MINUTE BONUS
La comanda oricărui voucher cadou.
Detalii aici > 
close-link