logo-hires

Ai dureri musculare?

Ai dureri de spate sau cervicale? 1
Ai dureri de spate sau cervicale? 2
Ai dureri de spate sau cervicale? 3
Ai dureri de spate sau cervicale? 4
Ai dureri de spate sau cervicale? 5
Ai dureri de spate sau cervicale? 6
Ai dureri de spate sau cervicale? 7
Ai dureri de spate sau cervicale? 8

Terapeuții Urban Masaj

Durerea de spate poate fi cauzată de o varietate de factori, inclusiv încordarea musculară, răni, postură proastă, suprasolicitare și anumite afecțiuni medicale. Unele dintre cele mai frecvente cauze ale durerii de spate includ:

  • Încordarea mușchilor sau ligamentelor: suprasolicitarea sau rănirea mușchilor și ligamentelor care susțin spatele poate provoca durere și rigiditate.

Există multe cauze potențiale ale durerii de gât, inclusiv încordarea musculară, postură proastă, rănirea, anumite afecțiuni medicale și stresul. Unele cauze comune includ:

  • Poziție proastă sau utilizarea excesivă a tehnologiei
  • Mușchi încordați sau trasi
  • Leziuni, cum ar fi lovitura de bici
  • Artrită
  • Hernie de disc
  • Nervi ciupiti
  • Stres și tensiune

Este important să consultați un profesionist din domeniul sănătății pentru un diagnostic precis și un plan de tratament adecvat.

Masajul Terapeutic

Masajul terapeutic este un tip de masaj care este folosit pentru a ajuta la atenuarea durerii, pentru a reduce stresul și tensiunea și pentru a îmbunătăți starea generală de bine. De obicei, implică manipularea țesuturilor moi, cum ar fi mușchii, tendoanele și ligamentele, pentru a promova relaxarea, a îmbunătăți circulația și a crește gama de mișcare. Poate fi folosit pentru a trata o varietate de afecțiuni, inclusiv durere cronică, tensiune musculară și tulburări legate de stres.

5/5

Clienți mulțumiți

Ne dorim ca fiecare vizită în saloanele noastre să se transforme într-o experiență de 5 stele. De aceea, terapeuții noștri au nenumărate certificări și ore de experiență, sunt train-uiți în mod constant și sunt atenți la cel mai mic detaliu. Terapiile noastre se personalizează în funcție de nevoile fiecărui client în parte.

⭐⭐⭐⭐⭐
Il cunosc pe Romeo Tudorache de aproximativ 10 ani si pot sa spun ca a transferat toata experienta sa personalului de la Urban Masaj si experienta a fost WOW! Felicitari pentru ce faceti!
client: Florin
⭐⭐⭐⭐⭐
Urban Masaj se evidentiaza prin atentie, implicare si servicii care se personalizeaza in functie de afectiune si de evolutia ei. GOOD JOB GUYS !
client: Adriana
⭐⭐⭐⭐⭐
Iubesc masajele la Urban. Am plecat de acolo mai Zen ca nicio data, tot corpul imi era usor si relaxat. Va Multumesc din suflet
client: Karma
⭐⭐⭐⭐⭐
Foarte mulțumit de serviciile oferite, atât la recepție cât și despre masaj, am fost la Bianca, o persoană cu experiență, salon curat. Oameni educați și cu bun simț! Recomand, din partea mea 5 stele.
client: Gabriel
⭐⭐⭐⭐⭐
De departe cel mai bun loc pentru masaj din Bucuresti! Personal amabil, profesionist si un loc unde te poti relaxa cu adevarat! 😍💆🏻‍♀️
client: Florentina
⭐⭐⭐⭐⭐
Locatie atent amenajata si echipa sociabila, empatica si profesionista!
client: Madalina
⭐⭐⭐⭐⭐
Serviciile sunt pe masura asteptarilor , chiar mai mult! Locatia este superba cu o ambianta foarte placuta. Recomand cu incredere! After work relax! 💪
client: Cezar
⭐⭐⭐⭐⭐
Salonul este foarte frumos și am avut parte de un masaj foarte relaxant. Consider că acest loc merit 5 stele 🙂
client: Lucian
⭐⭐⭐⭐⭐
Am fost in locatia de la Str. Austrului nr. 54. Am ales varianta de masaj de cuplu. Pot sa spun ca niciodata nu am fost asa de relaxat si de binedispus dupa ce am plecat de acolo. Ma simteam diferit (in bine) fata de cum venisem prima data...
client: Alin
Previous slide
Next slide
Oferta masaj 50min
Selectează oferta *
Tip masaj *
Selectează locația *

Momentul tău de relaxare

Prin abonare confirmați că aveți peste 18 ani și ați citit politica de confidențialitate împreună cu termenii și condițiile