Efectuează rapid o

Angelica Vijelie

Povestea mea în lumea terapiilor Spa a început acum 7 ani când am fost nevoită să apelez la masaj pentru a-mi rezolva multiple probleme de sănătate. Masajul ca terapie m-a ajutat să-mi salvez coloana vertebrală și mi-a readus acel echilibru emoțional de care aveam nevoie pentru a combate anxietatea și tulburările de somn.

Prin propria experiență am aflat care sunt beneficiile masajului ca și terapie, nu neapărat ca tehnică de înfrumusețare. De acord, că masajul te menține frumoasă dar toată această frumusețe pornește și din interior.

Mă bucură când vorbesc cu prieteni, cunoștințe despre necesitatea terapiei prin masaj în viața noastră, tot mai aglomerată de la an la an.

Cu acestea fiind spuse, pentru a face cunoscută această metodă de vindecare, am urmat primul curs de Tehnician Maseur unde am învățat și aprofundat tehnici de masaj. Ulterior am urmat numeroase cursuri/workshop-uri de perfecționare în diferite terapii complementare de vindecare si terapii spa.

Pot să spun și că am avut norocul de a mă înconjura de oameni profesioniști și cunoscători ale acestui domeniu, oameni care m-au ajutat să cresc profesional și să aprofundez fiecare tehnică de masaj învățată.

M-am alăturat echipei Urban Masaj, deoarece alături de acești oameni pot să împărtășesc aceeași viziune, pot dărui sănătate și wellbeing la pachet.

Eu așa am ales să mă simt bine și să fac lucruri pentru mine. Te aștept să îndrăznești și tu să-ți acorzi atenție!