ROMEO TUDORACHE

PREZINTĂ

ATELIERUL DE MASAJ

Cui se adresează?

Începători

Învață de la un profesionist cum să faci un masaj corect, ca la carte

Cupluri

Relaxează-ți jumătatea prin tehnici inovative și practice de masaj

Practicanți

Dă o reîmprospătare informațiilor pe care le cunoști deja și învață tehnici noi

Cine este Romeo Tudorache?

În anul 2005 a decis să urmeze cursuri universitare ce urmau să-i deschidă prima portiță în lumea masajului sportiv și de recuperare. Ca ulterior să își aprofundeze tehnica prin sute de ore de practică, studiu individual și cursuri de specializare. Câțiva ani mai târziu pasiunea lui Romeo a fost materializată în proiectul Urban Masaj ce este un salon de masaj din Sectorul 2.

Dar călătoria nu se oprește aici, în aprilie 2019 a fost Campion European la Concursul European de Masaj (EMA2019) și în iulie 2019 reprezentant la României la Campionatul Mondial de Masaj (IMA2019). Tot în anul 2019 Romeo a fost și jurat la Campionatul Național de Masaj și jurat în cadrul Campionatului Balcanic de Masaj.

Idealul lui Romeo este să îi învețe pe oameni să conștientizeze că grija pe care o poartă sănătății ar trebui să reprezinte o primă opțiune de vindecare și să aleagă întotdeauna calitatea în detrimentul cantității. Deoarece crede în oameni și calitățile pe care le poate avea fiecare.

Dintre cei pasionați de masaj și terapii prin masaj, Romeo susține workshop-uri de grup sau individuale pentru a facilita accesul la cunoștințele practice ale acestei meserii.

Ce o să înveți în cadrul atelierului?

Tehnici de automasaj

 • în cazul durerilor musculare
 • în scopuri de relaxare

Oferă un masaj corect

 • analiza tehnicii de masaj și explicarea procedurilor

Exerciții posturale

 • învață concret cum poți avea o postură mai sănătoasă

Tehnici de relaxare

 • cum să-ți relaxezi trupul și mintea de la stresul cotidian
5/5
Laura
Laura
Read More
Oaza de relaxare, caldura si profesionalism!
Elena
Elena
Read More
Romeo este o persoana foarte foarte pozitiva si nu de complezenta. Asa este el. Experienta mea cu el a fost si este una foarte completa. De la ajutorul pe care mi l ofera in afectiunile mele si deja cu prima sedinta am simtit cu adevarat ca imi pot simti gatul si nu mai am dureri, pana la atmosfera foarte boutique a locatie, plus atmosfera confortabila pe care o degaja el prin discutii si buna dispozitie. Ma bucur mult ca i am intalnit. Zic la plural pentru ca Silvia (subiectul principal al locatiei - pentru mine) ma face sa ma simt ca acasa si sa asteapta cu ceai sau cafea:). Mai stam si la povesti. Fiti selectivi si mergeti la Urban Masaj:)
Corina
Corina
Read More
I had such an amazing experience here! The massage was great and I left feeling a lot better. People are very respectful and they leave you the intimacy that you need to get ready for the massage. Everything is professional and it’s officially my favourite place! ♥️
Alina
Alina
Read More
D I V I N E! Treat your body like a temple with Urban Masaj. I went twice in a week and both therapists were just perfect. The mixed maneuvers used amplified my well-being. Can’t wait to come back for a longer session.
Niki
Niki
Read More
Attention to detail was amazing . Romeo and staff make you feel welcome and are very understanding . The complete massage experience .
Previous
Next

Atelierul se desfășoară Sâmbătă 28 Martie de la orele 10:00 AM

Zile
Ore
Minute
Secunde

Single

lei300
lei 200
 • Durata seminarului este de 4 ore
 • Numărul de locuri este limitat la 10
 • Data desfășurării atelierului este 28.03.2020
 • 50% se achită în avans
Reducere

Cuplu

lei600
lei 350
 • Durata seminarului este de 4 ore
 • Numărul de locuri este limitat la 10
 • Data desfășurării atelierului este 28.03.2020
 • 50% se achită în avans
Reducere
[NEXForms id=”24″]