Efectuează rapid o

Brain Yoga și succesul în plan material

Descriere

Cum ar fi să practici și yoga și, în același timp, să-ți reprogramezi subconștientul cu idei de succes, respectiv armonizarea cu banii?

Acest workshop își propune să includă noțiuni de spiritualitate și o bună ancorare în plan material.

La baza acestui concept stau cunoștințe și informații legate de reprogramarea subconștientului din hipnoză și tehnici din chi kung și yoga de amplificarea energiei. Relaxarea mentală, destresarea, întărirea imunității fizice, dar și financiare sunt numai o parte din numeroasele efecte pe care le veți obține din acest workshop.

Cheia de boltă este energia (ki-ul) – forța care trebuie să fie mereu suficient de puternică pentru a face subconștientul să îindeplinească fiecare sugestie.

Majoritatea tehnicilor derivă din tehnici atât de yoga, cât și de chi kung, hipnoză, metoda Silva. Aceste tehnici sunt extrem de simple și de o reală eficiență, cum ar fi: tehnici și meditații de schimbare a programului ”eu nu merit” sau tehnici de eficientizarea timpului și altele. Acestea pot fi argumentate fiziologic și din punct de vedere energetic și psihologic.

Mintea si corpul nu sunt entitati separate, ci se influenteaza reciproc una pe cealalta, de aceea vei învata sa practici exercitii de constientizare. In clipa in care devenim constienti de noi, de actiunile noastre, de corpul si mintea noastra, suntem capabili sa descoperim idei noi, sentimente si intuitii care ne pot conduce la transformari.

Știați că numai sentimentele de vinovăție pe care cu toții le manifestăm sub o formă sau alta, ne mențin viața în situații limitate. Imaginați-vă că vă eliberați de aceste vinovății treptat, de la zi la zi. Cum credeți că va evolua viața d-voastră?

  • Sedinte private (120 min/pers) – 250 lei
  • Sedinte de grup (120 min/maxim 4 persoane) – 80 lei
  • Pachet 4 sedinte de grup – 280 lei
  • Pachet 12 sedinte de grup – 700 lei

Configurare masaj

Configurează-ţi propriul masaj pornind de la un masaj de bază, stabilind totul până în cele mai mici detalii ...

Masaje - Terapii - Recuperare