Activitatea salonului este sistată temporar datorită pandemiei cauzată de virusul Corona

Crioterapie

Descriere

Frigul a fost folosit din cele mai vechi timpuri pentru ameliorarea durerilor sau creșterea imunității organismului, respectiv îmbunătățirea sănătății.

Astăzi crioterapia este o metodă terapeutică  utilizată în special pentru tratarea a diverse leziuni benigne și maligne, dar ale cărei beneficii se întind și asupra creșterii imunității, îmbunătățirea memoriei sau creșterea stării de bine a întregului organism.

Un exemplu celebru este cel al omului de știință german Sebastian Kneipp, care acum aproape 200 de ani a șocat întreaga lume când s-a  aruncat în apele înghețate ale Dunării pentru a-și trata tuberculoza, demonstrând astfel că și cele mai grave boli pot fi tratate prin stimularea sistemului imunitar. Mai târziu, el a dezvoltat o tehnică de creștere a imunității  care este utilizată și în medicina actuală.

Mecanismul distrugerii în crioterapie îl constituie necroza care rezultă în urma congelării și decongelării celulelor.

Principalele beneficii ale crioterapiei sunt:

  • diminuarea creșterii și reproducerii celulare (metabolismul celular)
  • favorizarea supraviețuirii celulare
  • scăderea procesului inflamator
  • scăderea durerii și combaterea spasmelor, promovarea vasoconstricției.

Pentru ca baneficiarii noștri să se bucure de cele mai bune tratamente, Urban Masaj folosește pentru procedura de crioterapie un aparat inovator care stabilește standardul de performanță în domeniu.

Game Ready este sistemul care combină terapia rece și compresia dinamică pentru a îmbunătăți și accelera recuperarea.

Tehnologia ACCEL, Active Compression and Cold Exchange Loop ajută în ameliorarea durerii, reduce edemul, consumul de medicamente analgezice, optimizează ședința de terapie și vindecă mai rapid și eficient.

Folosind tehnologia patentată NASA, Game Rady generează o presiune  pneumatică care funcționează în așa fel încât mansonul dispozitivului să se muleze foarte bine pe toată suprafața zonei tratate , asigurând un contact optim și un efect de răcire mai îndelungat.

Bine de stiut!

Această procedură este tot mai des întâlnită în lumea sportivă, datorită proceselor rapide de recuperare și de scădere a durerii ca urmare a suprasolicitării.

Datorită efectelor adverse aproape inexistente, crioterapia este recomandată și pentru sportivi profesioniști dar și pentru sportivi amatori.

Aparat folosit AICI

  • Procedură crioterapie aparat GAME READY – 40 lei
  • Pachet 10 ședințe procedură crioterapie aparat GAME READY – 350 lei

Masaje - Terapii - Recuperare

PACHET 5 MASAJE LA DOAR 600 LEI 800 LEI
Oferta este valabilă toată luna Martie doar pentru doamne/domnișoare!

Detalii aici > 
close-link

Pachet de 5 masaje la doar 600 lei 800 lei

Oferta este valabilă toată luna Martie pentru doamne și domnișoare