Efectuăm actualizări la prețuri în acest moment! Posibil în unele pagini să fie afișat prețul vechi. Solicitați prețul nou la recepție!

Despre noi

Urban Masaj reprezintă un concept de viață urbană unde grija pe care o purtăm sănătății reprezintă o primă opțiune de vindecare și de încetinire a proceselor de îmbătrânire. Proiectul a luat naștere în anul 2017 urmare a creșterii nevoii de relaxare și evadare din spațiul cotidian dar rămânând, în același timp, ancorat în freamătul urban.

Viziunea noastră a fost aceea de a crea o atmosferă relaxantă și meditativă într-un spațiu urban unde oaspeții ar putea beneficia de o întreagă colecție de masaje de relaxare, înfrumusețare sau terapeutice . Am avut în vedere cât de importantă este și mișcarea, de aceea ne dedicăm timp de calitate pentru exerciții de tonifiere și stretch în grupuri restrânse.

Nu am uitat cât de important este să ne prioritizăm timpul și am ales să venim inclusiv la oaspeții noștri acasă, oferind servicii complete de masaj la domiciliu.

Deoarece promovăm calitatea în detrimentul cantității am luat în considerare importanța existenței unei aparaturi performante pentru serviciile de recuperare, ca urmare a unor afecțiuni de sănătate sau accidente.

În conceptul nostru Urban înseamnă mereu în mișcare și de aceea am investit în echipamentele noastre, ne-am dorit ca toată aparatura medicală să fie portabilă.

Credem în oameni și în calitățile profesionale pe care le poate avea fiecare dintre noi care iubește această meserie, de aceea am alocat timp, energie și meticulozitate în formarea terapeuților noștri.

Fie că ne vizitați pentru un masaj sau ne vizitați la o cafea urbană, echipa noastră vă oferi o primire călduroasă iar colecția noastră de ‚suveniruri terapeutice’ vă vor lăsa să vă simțiți inspirați.

Misiunea Urban Masaj este de a crea o experiență pozitivă și memorabilă pentru fiecare oaspete prin intermediul unui serviciu care se concentrează pe nevoile individuale într-o atmosferă urbană unică și inspirată.

Așteptăm cu nerăbdare să vă urăm ‚Bine ați venit în comunitatea Urban Masaj!

Oferta completă

Newsletter Urban Masaj

Newsletter

Prin abonare confirmați că aveți peste 18 ani și ați citit politica de confidențialitate împreună cu termenii și condițiile