2 Addon-uri gratuit la orice masaj pentru cuplu achiziționat în luna februarie

Ioana

Terapeută cu 5 ani experiență

5 ani experiență

În masaj și terapii de recuperare

Acreditări multiple

Obținute încă din cursul anului 2017

Ioana Niță a descoperit domeniul Fiziokinetoterapiei încă de la o vârstă fragedă datorită oportunității de a locui în apropierea unor renumite centre de Kinetoterapie din Azuga, Sinaia și Câmpina. Informațiile și tehnicile privind procesul de recuperare regăsite aici, i-au determinat întregul drum profesional.

Parcursul educațional de formare profesională a fost asigurat de absolvirea Școlii Sanitare Dr. Dinu, Ploiești, specializarea asistent medical Balneofiziokinetoterapie, unde au fost fundamentate bazele teoretice necesare. În cei 5 ani de experiență practică a practicat diverse terapii și tehnici de masaj terapeutic, anticelulitic, de relaxare, drenaj limfatic, pe care le-a combinat armonios cu tehnicile oferite de Kinetoterapia de sală și de bazin.

Ioana consideră că Masajul este o Artă ce se îmbină cu Știința Anatomiei Corpului uman, și dă dovadă de evoluție continuă, fapt pentru care este un terapeut profesionist.

PROGRAMARE LA UN MASAJ

Apasă butonul de mai jos pentru prețuri și alte detalii

Newsletter Urban Masaj

Newsletter

Prin abonare confirmați că aveți peste 18 ani și ați citit politica de confidențialitate împreună cu termenii și condițiile