Laura Mihaela Liciu

Laura Mihaela Liciu

Este psihoterapeut specializat în terapii cognitiv-comportamentale și terapii complementare, facilitator All Love, profesor Reiki și trainer formator.

În cadrul sedințelor de consiliere și terapii individuale și de grup, a cursurilor, conferințelor și seminariilor, Laura îi ajută pe oameni să dobândească încrederea în forțele proprii și să-și (re)capete bucuria de a trăi.

Idealul Laurei este să îi învețe pe oameni să trăiască în iubire, clipă de clipă, cu creativitate și autenticitate.

Din anul 2005, de când a avut o experiență de vindecare prin Reiki, a ales să studieze acest sistem de evoluție spirituală, pentru a se descoperi pe sine.

Cinci ani mai târziu a descoperit All Love, un set de tehnici ce activează inima spirituală, scoțând la iveală și eliberând blocajele energetice și emoționale care ne împiedică să ne manifestăm potențialul creator. Laura a devenit facilitator All love, ține workshopuri și se implică în organizarea de evenimente All love, atât în București cât și în țară. Pentru a înțelege din ce în ce mai mult structura psihicului uman dar și pentru a-și perfecționa tehnicile necesare procesului de vindecare al oamenilor care îi cer ajutorul, Laura Mihaela Liciu, licențiată în psihologie, a studiat psihoterapia în cadrul Asociației de Formare în Hipnoterapie și Terapii Cognitiv-Comportamentale, lăsând în urmă cei peste 18 ani de experiențe în mediu corporatist.

Pozițiile de management, customer care, consiliere și resurse umane în care a excelat în crearea, coordonarea și implementarea unor proiecte de mare anvergură, născute tot din pasiunea pentru oameni, nu fac decât să contribuie la înțelegerea mai profundă a problemelor cu care oamenii vin în terapie.

Ofertele noastre

Profită de ofertele limitate Urban Masaj. Poți achiziționa un masaj de 50 min la doar 99 lei.

× Contactează-ne Available from 09:00 to 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday