-40% de Happy Hour la Urban Masaj! Masaj 60 min la 150 lei. Ofertă valabilă de Luni-Vineri între 11:00 și 17:00

Laura

Psihoterapeut cu peste 14 ani experiență

14 ani experiență

În Psihoterapie și Terapii alternative

Acreditări multiple

Obținute încă din cursul anului 2007

Laura Mihaela Liciu 1

Este psihoterapeut specializat în terapii cognitiv-comportamentale și terapii complementare, facilitator All Love, profesor Reiki și trainer formator.

În cadrul sedințelor de consiliere și terapii individuale și de grup, a cursurilor, conferințelor și seminariilor, Laura îi ajută pe oameni să dobândească încrederea în forțele proprii și să-și (re)capete bucuria de a trăi.

Idealul Laurei este să îi învețe pe oameni să trăiască în iubire, clipă de clipă, cu creativitate și autenticitate.

Din anul 2005, de când a avut o experiență de vindecare prin Reiki, a ales să studieze acest sistem de evoluție spirituală, pentru a se descoperi pe sine.

Cinci ani mai târziu a descoperit All Love, un set de tehnici ce activează inima spirituală, scoțând la iveală și eliberând blocajele energetice și emoționale care ne împiedică să ne manifestăm potențialul creator. Laura a devenit facilitator All love, ține workshopuri și se implică în organizarea de evenimente All love, atât în București cât și în țară. Pentru a înțelege din ce în ce mai mult structura psihicului uman dar și pentru a-și perfecționa tehnicile necesare procesului de vindecare al oamenilor care îi cer ajutorul, Laura Mihaela Liciu, licențiată în psihologie, a studiat psihoterapia în cadrul Asociației de Formare în Hipnoterapie și Terapii Cognitiv-Comportamentale, lăsând în urmă cei peste 18 ani de experiențe în mediu corporatist.

Pozițiile de management, customer care, consiliere și resurse umane în care a excelat în crearea, coordonarea și implementarea unor proiecte de mare anvergură, născute tot din pasiunea pentru oameni, nu fac decât să contribuie la înțelegerea mai profundă a problemelor cu care oamenii vin în terapie.

PROGRAMARE LA O SESIUNE DE PSIHOTERAPIE

Apasă butonul de mai jos pentru prețuri și alte detalii

Prin abonare confirmați că aveți peste 18 ani și ați citit politica de confidențialitate împreună cu termenii și condițiile