-40% de Happy Hour la Urban Masaj! Masaj 60 min la 150 lei. Ofertă valabilă de Luni-Vineri între 11:00 și 17:00

Nicoleta

Terapeut Urban Masaj

Nicoleta Enache este unul dintre cei mai prestigioși terapeuți din România, cu o impresionantă experiență de 13 ani în domeniul kinetoterapiei. Pasiunea pentru vindecarea oamenilor prin intermediul terapiei a prin contur încă de la frageda vârstă de 15 ani, atunci când a descoperit pentru prima dată tehnicile masajului și beneficiile acestuia.

Pregătirea teoretică în acest domeniu a început odată admiterea la Facultatea de Kinetoterapie, pe care a absolvit-o cu nota 10, iar pregătirea profesională a pornit odată cu angajarea la un important SPA din cadrul unui Hotel de 5 Stele din centrul Bucureștiului. Pasiunea și perseverența au fost cele două elemente cheie ce au ajutat-o să devină terapeut VIP, având privilegiul de a întâlni vedete precum Andy Garcia, Madonna, Lady Gaga, Luke Evans, Orlando Bloom, Jean Claude Van Damme, Eros Ramazzotti, Demis Roussos, Mika Hakkinen și mulți alții care au avut oportunitatea de a se bucura de beneficiile Terapiilor oferite de Nicoleta.

PROGRAMARE LA UN MASAJ

Apasă butonul de mai jos pentru prețuri și alte detalii

Prin abonare confirmați că aveți peste 18 ani și ați citit politica de confidențialitate împreună cu termenii și condițiile