Activitatea salonului este sistată temporar datorită pandemiei cauzată de virusul Corona

Electrostimulare musculară

1 ședință

RON 80
50min/ședință
  • Masaj al scalpului bonus
Cel mai popular

8 ședințe

RON 1100
50min/ședință
  • Masaj al scalpului bonus

12 ședințe

RON 1530
50min/ședință
  • Masaj al scalpului bonus

4 ședințe

RON 300
50min/ședință
  • Masaj al scalpului bonus

Descriere

Electroterapia este o metodă terapeutică care folosește curentul electric.

Electroterapia cuprinde o varietate mare de proceduri care folosesc nu doar curentul electric ci și alte forme de energie derivate din aceasta de la cele magnetice până la cele laser în scopul recuperării sau chiar în scop profilactic, de prevenire în special a unor afecțiuni musculare.

Specialiștii consideră că electroterapia poate menține durerea sub control și contribuie la accelerarea procesului de vindecare.

Cele mai importante patologii dureroase în care electroterapia a dat rezultate remarcabile sunt artrozele, durerile lombare, cele provocate de munci grele, dar și sindromul de durere fantomă sau durerile generate de unele afecțiuni nervoase.

Bine de știut!

Specialiștii au demonstrat că electroterapia a dat  bune rezultate și în cazul stimulării musculare și prevenirea atrofiei musculare, stimularea fluxului sangvin sau reducerea unuor inflamații locale.

In cadrul Urban Masaj se folosește pentru această procedură unul dintre cele mai bune aparate de electotarapie care a dat până acum rezultate remarcabile în domeniul medicinei sportive.

POLYTER EVO este un dispozitiv versatil care poate fi folosit în mai multe proceduri de electroterapie.  POLYTER EVO îi dă fizioterapeutului posibilitatea de a alege tratarea unei afecțiuni utilizând o singură terapie, terapia combinată sau multiterapia.

Aparatul permite terapii combinate, folosind mai multe tehnologii, de la electroterapie la laserterapie sau magnetoterapie.

Aparat folosit AICI

Masaje - Terapii - Recuperare

PACHET 5 MASAJE LA DOAR 600 LEI 800 LEI
Oferta este valabilă toată luna Martie doar pentru doamne/domnișoare!

Detalii aici > 
close-link

Pachet de 5 masaje la doar 600 lei 800 lei

Oferta este valabilă toată luna Martie pentru doamne și domnișoare