Efectuează rapid o

Electroterapie (în tratamente prin fizioterapie)

Descriere

Electroterapia este o metodă terapeutică care folosește curentul electric. Procedurile cu electroterapie cuprind o varietate mare de proceduri de care folosesc nu doar curentul electric ci și alte forme de energie derivate din acesta de la cele magnetice până la cele laser în scopul recuperării sau chiar în scop profilactic, de prevenire în special a unor afectiuni musculare.

Specialiști consideră că electroterapia poate menține durerea sub control și contribuie la accelerarea procesului de vindecare.

Prin electroterapie semnalul electric produs de aparate speciale generează blocarea fluxuli neurotransmitatorilor dureroși către creier și face ca senzația de durere să nu mai ajugă de la zona afectată la creier reducând astfel senzația acută sau cronică de durere.

Electroterapia folosește un curent de joasă intensitate, perceput de pacient sub forma unor pulsații, care acționează asupra mușchilor și terminațiilor nervoase și produce în mod constant contractarea și relaxarea muschilor. Prin acest procedeu se obține consolidarea și relaxarea muschilor, fapt ce duce la diminuarea durerii.

Cele mai importante patologii dureroase în care electroterapia a dat rezultate remarcabile sunt artrozele, durerile lombare, cele provocate de munci grele, dar și sindromul de durere fantomă sau durerile generate de unele afecțiuni nervoase.

Specialiștii au demonstrat că electroterapia a dat bune rezultate și în cazul stimulării musculare și prevenirea atrofiei musculare, stimularea fluxului sangvin sau reducerea unui infalamații locale.

Urban Masaj este dotat cu unul dintre cele mai bune aparate de electotarapie care a dat pana acum rezultate remarcabile în domeniul medicinei sportive.

POLYTER EVO este un dispozitiv versatil care poate fi folosit în mai multe proceduri de electroterapie.  POLYTER EVO îi dă fiziterapeutului posibilitatea de a alege tratarea unei afecțiuni utilizând o singură terapie, terapia combinată sau multiterapia.

Aparatul permite terapii combinate, folosind mai multe tehnologii de la electroterapie la laserterapie sau magnetoterapie.

Aparat folosit AICI

  • Procedura electroterapie aparat POLYTER EVO – 40 lei
  • Pachet 10 sedinte procedura electroterapie aparat POLYTER EVO – 350 lei

Masaje - Terapii - Recuperare