Activitatea salonului este sistată temporar datorită pandemiei cauzată de virusul Corona

Energizing Morning Yoga

Descriere

O clasă energică de power yoga, dis de dimineața, cu flow vinyasa pentru o zi activă și un corp sănătos din toate punctele de vedere.

Ce înseamnă vinyasa flow?

Vinyasa este una dintre cele mai energice forme de yoga, întrucât necesită rezistență fizică la efort și multă determinare. Ea derivă din Hatha Yoga tradițională și constă într-o înșiruire de posturi (asane) legate prin respirație, menite să energizeze organele interne, să crească nivelul de oxigen în toate celulele corpului, iar pe tine să te aducă într-o stare de meditație în mișcare. Fiecare clasă va avea un concept și un obiectiv dedicat și te va ajuta să își dezvolți nivelul de echilibru din corp și să eliberezi tensiunile accumulate la nivel de organe interne.

Cui i se adresează?

  • Este un stil de yoga dedicat persoanelor care vor să își înceapă ziua într-un mod activ și conștient printr-o practică mai intensă.
  • Este recomandat atât începătorilor cât și celor de nivel mai avansat ce practică și alte sporturi în paralel, yoga fiind o completare benefică ce susține armonios celelalte practici.
  • Este benefic oricui dorește să-și dezvolte nivelul de echilibru din corp, să-și tonifice mușchii din corp, să învețe tehnici de respirație mai avansate și să reduca stresul și anxietatea.

Ce e și mai minunat este că acest stil de yoga este atât de creativ și divers, încât nu devine plictisitor, în special pentru mintea umană matură, doritoare permanent de nou, exact ca și un copil ce dorește mereu și mereu jucării variate.

Indiferent dacă începi doar cu yoga sau vrei să încerci ceva nou, există o mulțime de motive pentru a încerca Vinyasa – care este unul dintre cele mai populare stiluri printre yoghini cu toate nivelurile de experiență.

În fiecare miercuri, de la ora 08:00, timp de 1h30 minute, ne mișcăm conștient și aducem corpul în stare de vindecare.

Înscrierea la clasă se face pe bază de rezervare la 0771 404 554, iar clasa se ține cu maximul 6 participanți și minim 3.

Vă așteptăm cu drag!

  • Ședință (90 min) – 50 lei
  • Pachet 8 ședințe – 350 lei

Configurare masaj

Configurează-ţi propriul masaj pornind de la un masaj de bază, stabilind totul până în cele mai mici detalii ...

Masaje - Terapii - Recuperare

PACHET 5 MASAJE LA DOAR 600 LEI 800 LEI
Oferta este valabilă toată luna Martie doar pentru doamne/domnișoare!

Detalii aici > 
close-link

Pachet de 5 masaje la doar 600 lei 800 lei

Oferta este valabilă toată luna Martie pentru doamne și domnișoare