Curs practic Terapia cu Ventuze

  104

  Ce presupune această terapie?

  Terapia cu ventuze face parte integrantă din terapia acupuncturală, una din tehnicile de tratament ce ţin de medicina tradiţională chineză. Această terapie constă în ataşarea la piele a unor mici recipiente, în care s-a realizat o presiune mai scăzută decât presiunea atmosferei înconjurătoare şi care rămân ataşate de piele datorită sucţiunii astfel create. Acestea pot fi menţinute pe loc timp de 5-20 minute, în funcţie de necesităţi.

  Cui se adresează acest curs practic?

  Acest curs se adresează tehnicienilor maseuri si terapeuților care doresc să investească în dezvoltarea lor personală și profesională.

  Ce vei învăța în cadrul acestui curs practic?

  1. Ce tratează terapia si tratamentele cu ventuze.
  2. Tehnici de aplicare a ventuzelor pe diferite puncte de acupunctură care sunt indicate în sindromul diagnosticat la pacient și a căror locație anatomică permite aplicarea lor.
  3. Tips and Tricks de glisare a ventuzelor pe piele, realizând astfel un masaj combinat cu o acțiune intensă de vasodilatație mecanică pe traiectul urmat.
  4. Ce boli pot fi tratate și contraindicații pentru masajul cu ventuze.
  5. Demonstrații practice din partea formatorului aplicate cu fiecare participant la curs.

  În cadrul acestui curs practic vei dobândi abilitatea necesară de a lucra cu ventuzele corect în cadrul terapiilor de întreținere corporală și masajelor terapeutice.

  Se folosesc ventuze terapeutice fără foc.

  Cursurile noastre conțin 90% parte practică și 10% parte teoretică, în acest sens, lucrăm în grupuri restrânse de maxim 8 persoane. Așadar atenție că locurile sunt limitate!

  De reținut este faptul că fiecare cursant va primi instruire individuală de la formator, diplomă de participare și un chit de ventuze terapeutice.

  Cine este formatorul?   Romeo Tudorache

  Pentru a afla mai multe detalii despre el apăsați AICI

  Consumabilele și materialele necesare desfășurării cursului sunt în grija noastră.

  Perioada de desfășurare a cursului practic:

  • 8 și 9 iunie 2019 ( Sâmbătă între orele 10:00 – 17:00 , pauză prânz 60 min și Duminică între orele 10:00 – 17:00, pauză prânz 60 min)

  Investiție: 650 ron

  Locație Seminar: Urban Masaj, Str Austrului, nr 54, Sector 2, București

  Beneficiați de reducerea de 10% , adică Investiția va fi de doar 585 Ron dacă taxa de curs va fi achitată prin transfer bancar în contul SC Health Community SRL deschis la CEC Bank SA – Agenția Ghencea București, IBAN RO33CECEB60530RON4485192, CUI 37606023, cu mențiunea Taxă curs practic Ventuze clasa aprilie 2019, până la data de 5 Aprilie 2019, respectiv cu mențiunea Taxă curs practic Ventuze clasa iunie 2019, până la data de 31 Mai 2019.

  Confirmarea locului se va face doar după transmiterea dovezii plății, pe adresa office@urbanmasaj.ro

  Pentru detalii suplimentare vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0771 404 554.

  Deoarece este un seminar practic ținuta recomandată este una lejeră.

  Bonus:  Fiecare cursant va primi recomandări în vederea angajării și oportunități de dezvoltare profesională.