Echilibru prin Reiki

  59

  Găsirea echilibrului interior a devenit o prioritate pentru tine?

  Te simți atras(ă) de Universul subtil al energiei și ai vrea sa afli ce este și cum funcționează acesta?
  Intuiești că dincolo de aspectele vizibile, palpabile ale vieții, mai este ceva ce influențează și poate schimba percepții, trăiri și experiente ?
  Reiki poate fi soluția la întrebările tale!
  Te invităm sâmbătă, 18 mai 2019 la un curs introductiv în Universul Reiki.

  Ce este REIKI?

  REIKI, numită și energia universală a vieții, este considerată a fi una dintre cele mai frumoase și accesibile căi de regăsire a echilibrului interior.
  “Reiki este ințelepciune combinată cu energie, ne conectează la Lumină, ne stimulează creșterea, ne echilibrează din punct de vedere fizic și spiritual, ne poate vindeca cele mai adânci răni și poate să ne scoată la iveală potențiale nebănuite ale ființei noastre.
  Reiki este suportul pentru sănătatea optimă a corpului. Este un vehicul către adevărul nostru interior, care ne îndrumă către fericire, iar fericirea nu este altceva decât vindecare”- Mikao Usui, fondatorul sistemului Reiki.

  REIKI oferă tehnici rapide și ușor de practicat tuturor celor interesați de îmbunatățirea și de refacerea stării de sănătate, atât psiho-emoționale cât și fizice. Se bazează pe lucrul cu energia universală a vieții, numită în diferite culturi Chi, Ki, Prana sau Lumină. Este accesibilă oricui, indiferent de religie, rasă, sex sau credințe. Acționează prin punerea palmelor în anumite poziții pe corp, și mai ales în locurile unde percepem durere.
  Principiul de bază în filozofia Reiki este acela că totul este energie, inclusiv corpul nostru, iar durerea sau boala este un dezechilibru energetic. Restabilind echilibrul energetic al corpului, durerea și boala dispar.

  PRACTICA REIKI iți oferă o serie de BENEFICII:
  – tehnici de relaxare a mintii;
  – un tratament neinvaziv, de prevenire a dizarmoniilor si de echilibrare energetică;
  – o modalitate eficientă de a abandona vechi obișnuințe sau dependente;
  – îmbunătățește calitatea vieții;
  – îmbunătățește relațiile cu ceilalți;
  – îmbunătățește relația cu noi înșine, poate cea mai importantă.

  AGENDA CURS
  – Introducere în universul Reiki
  – Istoria Reiki
  – Acordajul (inițierea)
  – Noțiuni de energetică a sistemelor vii
  – Tehnici specifice gradului I Reiki

  Cursul de Reiki este susținut de Laura Mihaela Liciu, profesor (maestru) Reiki Usui non-tradițional, psihoterapeut.
  Linia de inițiere a Laurei: Mikao Usui – Chukiro Hayasi – Hawaio Takata – Philis Ley Furumoto – Lee Farmer – William Lee Rand – Nita Mocanu – Dorina Mocanu – Nina Butnaru – Ovidiu Dragos Argesanu – Laura Mihaela Liciu

  ÎNSCRIEREA LA CURSUL REIKI
  Înscrierea și detalii suplimentare legate de acest curs le poți obține scriind la adresa de e-mail: office@urbanmasaj.ro sau telefonând la 0771 404 554 .
  Înscrierile se fac pana la data de 16 mai 2019.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here