Meditatie pentru Anul 2019

  47

  Indiferent de cat de bun a fost anul ce se incheie pentru noi, la cumpana dintre ani urarile pe care ni le facem unii altora o cuprind si pe aceea ca “anul ce vine sa fie un an mai bun”.
  Este in natura umana sa speram, in perioade dificile speranta fiind cea care ne mobilizeaza sa mergem mai departe pe calea vietii.
  Cum ar fi daca, pe langa a spera, sa si facem ceva pentru ca anul urmator sa fie intr-adevar mai bun?
  Iata de ce Echipa UrbanMasaj va invita, la cumpana dintre ani, la un eveniment special.

  Meditatia pentru Anul 2019 te va ajuta sa te ancorezi in energia Noului An, lasand in trecut experientele nefolositoare ale anului ce tocmai se incheie. Te invitam la un exercitiu de Prezenta constienta, de eliberare si recunostinta acum, la cumpana dintre ani.

  Aceasta Meditatie pentru Anul 2019 urmeaza cativa pasi necesari pentru ca tu sa te poti bucura de un an mai frumos si mai darnic, cu experiente bune si folositoare:

  🎯Incepem cu o retrospectiva a anului, din perspectiva personala: ce a insemnat pentru tine anul 2018, provocari, reusite, intalniri, lectii, pierderi.
  🎯Vom multumi cu recunostinta pentru ce am primit si ce invatat, si le luam cu noi mai departe in calatoria noastra.
  🎯Ne eliberam de bagajul emotional acumulat anul acesta printr-o meditatie de iertare si de curatare a sufletului. Ne pregatim astfel sa primim, mai curati, darurile Noului An.
  🎯Pregatim lista de dorinte, proiectele noastre pentru anul 2019.

  Tema pregatitoare pentru meditatie

  Recomandam ca inainte de a veni la Meditatia pentru anul 2019, sa-ti aloci cateva minute, cate ai nevoie, pentru a trece in revista aspecte legate de anul 2018 si 2019, si anume:

  Retrospectiva — Cat de prezent ai fost in viata ta in acest an? Ce ai realizat, ce ai inceput, ce ai incheiat, ce ai invatat din experientele prin care ai trecut? Cine ai devenit datorita acestor experiente? Poti pune pe hartie raspunsurile la aceste intrebari. Acest exercitiu te va ajuta sa treci in revista evenimentele si experientele pe care le-ai avut. Te va ajuta sa realizezi ce a adus plus valoare fiintei tale Anul 2018.
  Iertari — Pentru a putea spune adio anului 2018, ai nevoie sa te eliberezi de poverile neiertarii de sine si ceilalti. Gandeste-te la toti cei cu care poate ai avut incercari grele, nu i-ai iertat pe deplin si unde ai nevoie sa faci pace. Dar, mai ales, aminteste-ti de tot ceea ce iti reprosezi tie.
  Dorinte — Asculta-ti sufletul, permite-i sa-ti spuna ce-si doreste cu adevarat pentru Noul An. E bine chiar sa-ti faci o lista de prioritati, astfel incat sa pui ulterior energia iubirii de care au nevoie pentru a se implini.

  Ghidul tau in cadrul acestui eveniment este Laura Mihaela Liciu, psihoterapeut. Despre Laura si experienta ei profesionala gasesti detalii aici:
  https://urbanmasaj.ro/laura-mihaela-liciu-psiho/

  Fa-ti timp pentru Tine!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here