Seară Reiki

  51

  Te invit să faci cunoștință cu lumea REIKI și să primești răspunsuri la întrebările tale despre acest sistem străvechi de vindecare prin punerea palmelor.

  👐 Îți dorești să înțelegi :

  • ce este REIKI,
  • cum funcționează acest cumul de tehnici,
  • cum poate pune în stare de vindecare sistemele vii,
  • ce rezultate se obțin în urma practicării Reiki și cât de ușor o poți însuși și aplica în viața cotidiană?

  👐 Ți se pare că răspude nevoilor tale de îmbunătățire a stării de bine și de gestionare a stresului, însă ai nevoie de mai multe informații pentru a lua decizia de a practica?

  Acestea sunt câteva din întrebările la care îmi propun să îți răspund Miercuri 23 ianuarie, pentru a te ajuta să înțelegi cum îți poți îmbunătăți  viața practicând Reiki.

  De peste 13 ani practic Reiki și de peste 4 ani susțin cursuri și seminarii Reiki, de care au beneficiat zeci de persoane. Am evaluat și monitorizat nivelul de stres perceput înainte și după practica Reiki. Rezultatele sunt vizibile încă din prima lună de practică, și se îmbunătățesc odată cu practica constantă a tehnicilor specifice Reiki.

  Dacă vrei să afli mai multe despre mine găsești AICI

  Din ce în ce mai multe studii dovedesc eficiența terapiei Reiki și a practicii individuale.

  Reiki este o terapie complementară, ce constă în punerea corpului în stare de vindecare prin punerea palmelor.

  Cu mare bucurie doresc să vă împărtășesc aceste rezultate și să răspund întrebărilor voastre despre practica Reiki.

  Dacă ești interesat și simți că este pentru tine, vino Miercuri 23 Ianuarie 2019, ora 18.30 să faci cunoștință cu REIKI.

  Costul participării este 25 lei, Pentru înscrieri scrie-ne un mesaj la office@urbanmasaj.ro  sau la numărul de telefon 0771 404 554

  Locurile sunt limitate.

  Activează Lumina din Tine!

   Opțional 

  Notă: Terapia Reiki, Masajul, Masajul de Relaxare, Masajul Terapeutic, Presopunctura, Reflexoterapia, Relaxoterapia, Aromoterapia, Cromoterapia, Fitoterapia și Terapia prin Lumină sunt tipuri de terapii complementare reglementate de Ministerul Sănătății Publice conform Legii 118 / Mai 2007, iar dreptul de a practica aceste terapii este acordat și recunoscut legal.

  Laura Mihaela Liciu

  psihoterapeut, profesor Reiki

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here