Efectuează rapid o

Fizioterapie cu ultrasunete

Descriere

Ultrasunetele – vibrații mecanice cu frecvențe de peste 20.000 Hz. Undele electomagnetice sunt de regulă, de intensitate redusă.  În terapie însă sunt utilizate ultrasunetele cu intensitate mare, care se obțin  prin procedee electromecanice generate piezoelectric de aparatele performate pe care le folosim la Urban Masaj.

Undele de mare intensitate trec astfel prin piele și provoacă vibrații locale în zonele supuse terapiei și vor duce la o îmbunătățire a elasticității ligamentelor, tendoanelor sau articulațiilor.

La Urban Masaj se folosește unul dintre cele mai moderne și performate aparate generatoare de ultrasunete, POLYTER EVO, folosit cu succes în ortopedie, reabilitarea fizică și medicina sportivă.

Efectul termic generat de ultrasunete duce la îmbunătățirea fluxului sangvin ceea ce favorizează reducerea edemului  dar și a proceselor inflamatorii cronice.

S-a demonstrat că procedurile cu ultrasunete duc la dispariția spasmelor musculare și ajută la videcarea întinderilor și rupturilor musculare.

Alte patologii care pot fi tratate cu ultrasunete sunt entorsele și leziunile ligamentelor, redorile articulare, umărul înghețat sau tendinitele și burșitele.

Cele mai frecvente patologii care sunt tratate cu ajutorul ultrasunetelor sunt reprezentate de leziuni ale țesuturilor moi precum tendinitele, procesele inflamatorii articulare cronice sau spasmele musculare. Majoritatea leziunilor musculare și ligamentare pot beneficia de aplicarea de ultrasunete terapeutice .

Aparat folosit AICI

  • Procedură ultrasunete aparat POLYTER EVO – 40 lei
  • Pachet 12 ședințe procedură ultrasunete aparat POLYTER EVO – 380 lei
  • Pachet 18 ședințe procedură ultrasunete aparat POLYTER EVO – 520 lei

Masaje - Terapii - Recuperare