logo-alb-min

Tratament facial si masaj la doar

200 LEI

Oferta facial
Selectează oferta
Elena
Elena
Read More
Romeo este o persoana foarte foarte pozitiva si nu de complezenta. Asa este el. Experienta mea cu el a fost si este una foarte completa. De la ajutorul pe care mi l ofera in afectiunile mele si deja cu prima sedinta am simtit cu adevarat ca imi pot simti gatul si nu mai am dureri, pana la atmosfera foarte boutique a locatie, plus atmosfera confortabila pe care o degaja el prin discutii si buna dispozitie. Ma bucur mult ca i am intalnit. Zic la plural pentru ca Silvia (subiectul principal al locatiei - pentru mine) ma face sa ma simt ca acasa si sa asteapta cu ceai sau cafea:). Mai stam si la povesti. Fiti selectivi si mergeti la Urban Masaj:)
Laura
Laura
Read More
Oaza de relaxare, caldura si profesionalism!
Corina
Corina
Read More
I had such an amazing experience here! The massage was great and I left feeling a lot better. People are very respectful and they leave you the intimacy that you need to get ready for the massage. Everything is professional and it’s officially my favourite place! ♥️
Giancarlo
Giancarlo
Read More
Profesionalism de inalta clasa
Alina
Alina
Read More
D I V I N E! Treat your body like a temple with Urban Masaj. I went twice in a week and both therapists were just perfect. The mixed maneuvers used amplified my well-being. Can’t wait to come back for a longer session.
Niki
Niki
Read More
Attention to detail was amazing . Romeo and staff make you feel welcome and are very understanding . The complete massage experience .
Elena
Elena
Read More
Romeo, un adevarat profesionist!!Un loc exceptional si o atmosfera extraordinara cu oameni minunati!! Felicitari pentru tot!!
Previous
Next

De ce ai alege un tratament facial?

Formulă unisex

Efect regenerare

Aport vitaminic

Ton îmbunătățit

Simona Hanganu, cunoscuta precum Epic Face, este o cosmeticiana certificata din 2006, cu multa experienta si dedicare. Dezvolta un concept aparte numit Epic Face ce se concretizeaza prin aplicarea de masti faciale complet personalizate clientului.
Are nenumarate participari la Congresul de dermatologie corectiva si estetica , la Forum Medical Bussiness, la Simpozionul medical de concepte inovative in alergologie si dermatologie.
Simona detine certificare Dermedics SkinCare System, Acreditare Guinot Hydraderm Celluar Energy, Certificat profesional pentru solutii inovative aduse in estetica faciala Bruno Vassari, din 2020 certificarea de Beauty Aesthetic Expert, Training pe estetica faciala, conostiinte teoretice si practice Casmara, participare in 2019 in Lleida, Spania la Centrul Tehnic S+ in programul de specializare Derma cure, peeling-uri BHA AHA .
Pe langa aceste certificari din zona cosmeticii, Simona este si licentiata in Arte a facultatii UNATC, are si studii in domeniul psihopedagogiei si un Master in Marketing, dorindu-si sa isi inteleaga clientul si sa ii ofere cea mai buna abordare.
Pe Simona o intalniti la Urban Masaj in fiecare miercuri cand poate primi programari pentru serviciile de cosmetica de tip masti faciale.

Beneficii ce le aduce un tratament facial

  • Formulă unisex pentru toate tipurile de ten
  • Efect de regenerare al pielii
  • Asigură aportul de vitamine necesare tenului
  • Efect calmant
  • Tenul devine mai ferm
  • Tonusul pielii este îmbunătățit
  • Cearcănele sunt estompate
  • Hrănire în profunzime a tenului