Profită acum de un masaj de 50 minute la doar 99 lei

logo-alb-min

Pachete de masaj

de la doar 440 lei

Pachete masaj
Selectează oferta *

*Oferta este valabilă doar pentru primul masaj în cadrul salonului nostru și nu este cumulabilă cu alte promoții/cupoane/oferte. Oferta noastră expiră pe 20 septembrie 2020.

5/5
Elena
Elena
Read More
Romeo este o persoana foarte foarte pozitiva si nu de complezenta. Asa este el. Experienta mea cu el a fost si este una foarte completa. De la ajutorul pe care mi l ofera in afectiunile mele si deja cu prima sedinta am simtit cu adevarat ca imi pot simti gatul si nu mai am dureri, pana la atmosfera foarte boutique a locatie, plus atmosfera confortabila pe care o degaja el prin discutii si buna dispozitie. Ma bucur mult ca i am intalnit. Zic la plural pentru ca Silvia (subiectul principal al locatiei - pentru mine) ma face sa ma simt ca acasa si sa asteapta cu ceai sau cafea:). Mai stam si la povesti. Fiti selectivi si mergeti la Urban Masaj:)
Laura
Laura
Read More
Oaza de relaxare, caldura si profesionalism!
Corina
Corina
Read More
I had such an amazing experience here! The massage was great and I left feeling a lot better. People are very respectful and they leave you the intimacy that you need to get ready for the massage. Everything is professional and it’s officially my favourite place! ♥️
Giancarlo
Giancarlo
Read More
Profesionalism de inalta clasa
Alina
Alina
Read More
D I V I N E! Treat your body like a temple with Urban Masaj. I went twice in a week and both therapists were just perfect. The mixed maneuvers used amplified my well-being. Can’t wait to come back for a longer session.
Niki
Niki
Read More
Attention to detail was amazing . Romeo and staff make you feel welcome and are very understanding . The complete massage experience .
Elena
Elena
Read More
Romeo, un adevarat profesionist!!Un loc exceptional si o atmosfera extraordinara cu oameni minunati!! Felicitari pentru tot!!
Previous
Next

Cine poate beneficia de un masaj?

Sportivi

Atleților sau persoanelor pasionate de activitățile fizice

Dureri

Dureri de spate, dureri de mâini sau picoare chiar și articulare

Persoane sedentare

Ce stau ore în șir pe scaun în poziții fixe, ce nu sunt active

Operații & Accidente

Ai suferit un accident muscular sau ai fost operat

De ce ai opta la un masaj?

× Contactează-ne Available from 09:00 to 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday