OFERTĂ SPECIALĂ ÎN LUNA MARTIE

PENTRU DOAMNE ȘI DOMNIȘOARE

Ofertă luna Martie

800lei
600 lei
  • 5 masaje de remodelare corporala a cate 75 de minute care cuprind
  • • masaj anticelulitic
  • • masaj abdominal
  • • drenaj limfatic
Reducere
[NEXForms id=”13″]

Cui se adresează?

Doamnelor și domnișoarelor

Ce beneficii aduce pachetul?

Oferta expiră la sfârșitul lunii Martie și este limitată

Zile
Ore
Minute
Secunde
5/5
Laura
Laura
Read More
Oaza de relaxare, caldura si profesionalism!
Elena
Elena
Read More
Romeo este o persoana foarte foarte pozitiva si nu de complezenta. Asa este el. Experienta mea cu el a fost si este una foarte completa. De la ajutorul pe care mi l ofera in afectiunile mele si deja cu prima sedinta am simtit cu adevarat ca imi pot simti gatul si nu mai am dureri, pana la atmosfera foarte boutique a locatie, plus atmosfera confortabila pe care o degaja el prin discutii si buna dispozitie. Ma bucur mult ca i am intalnit. Zic la plural pentru ca Silvia (subiectul principal al locatiei - pentru mine) ma face sa ma simt ca acasa si sa asteapta cu ceai sau cafea:). Mai stam si la povesti. Fiti selectivi si mergeti la Urban Masaj:)
Corina
Corina
Read More
I had such an amazing experience here! The massage was great and I left feeling a lot better. People are very respectful and they leave you the intimacy that you need to get ready for the massage. Everything is professional and it’s officially my favourite place! ♥️
Alina
Alina
Read More
D I V I N E! Treat your body like a temple with Urban Masaj. I went twice in a week and both therapists were just perfect. The mixed maneuvers used amplified my well-being. Can’t wait to come back for a longer session.
Niki
Niki
Read More
Attention to detail was amazing . Romeo and staff make you feel welcome and are very understanding . The complete massage experience .
Previous
Next

La masajul de 60 minute și respectiv 90 minute

Promotia este disponibila doar la salonul nostru din str. Barajul Arges nr 22, parter, sector 1

× Contactează-ne