-40% de Happy Hour la Urban Masaj! Masaj 60 min la 150 lei. Ofertă valabilă de Luni-Vineri între 11:00 și 17:00

Masaj Anticelulitic Manual

Masaj remodelare anticelulitic

de la doar 208 LEI

Știi deja ce masaj sau terapie îți dorești? Efectuează o programare telefonic

Despre redare videouri Masajul Anticelulitic

60 minute

Ofertă Bun Venit
260lei
208 lei
  •  
-20%

30 minute

O ședință de masaj
180 lei
  •  

90 minute

O ședință de masaj
340 lei
  •  

4 ședințe

90 minute fiecare
1100 lei
  •  

90 minute

Prima ședință
340lei
272 lei
  •  
-20%

60 minute

O ședință de masaj
260 lei
  •  

4 ședințe

60 minute fiecare
850 lei
  •  

8 ședințe

60 minute fiecare
1600 lei
  •  

Ce este Masajul Anticelulitic

Masajul de remodelare și anticelulitic contribuie la menținerea unui aspect frumos și sănătos al pielii.

Grăsimea este un element important și necesar organismului sănătos, iar celulita apare când repartizarea ei este inestetică și cu aspect de ,,coajă de portocală”.

Ca atare celulita sau aspectul netonifiat al pielii nu este cauzat doar de surplusul de greutate, sunt și persoane cu greutate normala sau chiar subponderale cu celulita localizata pe diverse zone. Celulita afectează în mare măsură femeile, însă nu numai.

Masajul de remodelare și anticelulitic este indicat să completeze și un regim de viață sănătos cu sport și dietă adaptată.

La Urban Masaj pe lângă tehnicile clasice de masaj manual anticelulitic se folosesc bețele de bambus, ventuze și diverse elemente din maderoterapie cu efect vizibil asupra remodelării corporale.

La ce sa să te aștepți când vii la un asemenea masaj? Masajul manual anticelulitic înseamnă diverse tehnici de rulare, compresiune, ciupire urmate de masaj mai lent. Folosim un ulei anticelulitic personalizat pentru salonul nostru ce completează efectul masajului. Bețele de bambus și elementele din maderoterapie sunt rulate pe piele, iar ventuzele se aplică în mod specific și lasă urme ușoare firești de roșeață pe piele. Contrar prejudecăților, masajul de remodelare și anticelulitic nu trebuie să provoace durere și nici vânătăi. Toate aceste tehnici suplimentare se folosesc în funcție și de preferințele clienților.

Pentru a avea efect, ideal este ca ședințele de masaj de remodelare/anticelulitic să aibă loc de aproximativ 2 ori pe săptămână.

Beneficii Masaj Anticelulitic

5/5

Clienți mulțumiți

Ne dorim ca fiecare vizită în saloanele noastre să se transforme într-o experiență de 5 stele. De aceea, terapeuții noștri au nenumărate certificări și ore de experiență, sunt train-uiți în mod constant și sunt atenți la cel mai mic detaliu. Terapiile noastre se personalizează în funcție de nevoile fiecărui client în parte.

⭐⭐⭐⭐⭐
Il cunosc pe Romeo Tudorache de aproximativ 10 ani si pot sa spun ca a transferat toata experienta sa personalului de la Urban Masaj si experienta a fost WOW! Felicitari pentru ce faceti!
client: Florin
⭐⭐⭐⭐⭐
Urban Masaj se evidentiaza prin atentie, implicare si servicii care se personalizeaza in functie de afectiune si de evolutia ei. GOOD JOB GUYS !
client: Adriana
⭐⭐⭐⭐⭐
Iubesc masajele la Urban. Am plecat de acolo mai Zen ca nicio data, tot corpul imi era usor si relaxat. Va Multumesc din suflet
client: Karma
⭐⭐⭐⭐⭐
Foarte mulțumit de serviciile oferite, atât la recepție cât și despre masaj, am fost la Bianca, o persoană cu experiență, salon curat. Oameni educați și cu bun simț! Recomand, din partea mea 5 stele.
client: Gabriel
⭐⭐⭐⭐⭐
De departe cel mai bun loc pentru masaj din Bucuresti! Personal amabil, profesionist si un loc unde te poti relaxa cu adevarat! 😍💆🏻‍♀️
client: Florentina
⭐⭐⭐⭐⭐
Locatie atent amenajata si echipa sociabila, empatica si profesionista!
client: Madalina
⭐⭐⭐⭐⭐
Serviciile sunt pe masura asteptarilor , chiar mai mult! Locatia este superba cu o ambianta foarte placuta. Recomand cu incredere! After work relax! 💪
client: Cezar
⭐⭐⭐⭐⭐
Salonul este foarte frumos și am avut parte de un masaj foarte relaxant. Consider că acest loc merit 5 stele 🙂
client: Lucian
⭐⭐⭐⭐⭐
Am fost in locatia de la Str. Austrului nr. 54. Am ales varianta de masaj de cuplu. Pot sa spun ca niciodata nu am fost asa de relaxat si de binedispus dupa ce am plecat de acolo. Ma simteam diferit (in bine) fata de cum venisem prima data...
client: Alin
Previous slide
Next slide

Momentul tău de relaxare

Masaj Anticelulitic Manual 1
Masaj Anticelulitic Manual 2
Masaj Anticelulitic Manual 3
Masaj Anticelulitic Manual 4
Masaj Anticelulitic Manual 5
Masaj Anticelulitic Manual 6
Masaj Anticelulitic Manual 7
Masaj Anticelulitic Manual 8
Masaj Anticelulitic Manual 9

Prin abonare confirmați că aveți peste 18 ani și ați citit politica de confidențialitate împreună cu termenii și condițiile