Activitatea salonului este sistată temporar datorită pandemiei cauzată de virusul Corona

Masaj Balinez

60 minute – 150 lei

Descriere masaj

Masajul are la bază Ayurveda, o știință de vindecare a omului provenită din India ce are ca scop echilibrul care trebuie să existe între trup, suflet, spirit și lumea înconjurătoare. Cultura asiatică definește acest echilibru ca o armonie între apă, foc și aer.

Un amestec de influențe, culturi și tehnici de masaj asiatice

Scopul pe care îl urmărește o ședință de masaj balinez este acela de a stimula punctele energetice ale organismului poziționate în trei sisteme ale corpului uman: sistemul hormonal, sistemul nervos și sistemul digestiv. Odată activate aceste puncte favorizează circulația sângelui și stimulează funcționarea corectă a sistemului imunitar al organismului.

Cum se realizează Masajul Balinez

Tehnica folosită în cadrul acestui masaj îmbină presopunctura cu uleiurile calde și aromatice în vederea stimulării fluxului de sânge și oxigen care aduc corpul într-un echilibru mental și fizic. Presiunea puternică folosită în acest masaj reduce toate tipurile de spasme și modifică starea psihologică. S-a dovedit în decursul timpului că acest masaj, pe lângă faptul că, aduce o stare de relaxare profundă și sănătate, este foarte benefic în scop terapeutic.

Beneficii masaj

La nivelul întregului sistem energetic, masajul este ca o baterie care încarcă energia necesară organismului să funcționeze în parametri normali.

Prin fluidizarea fluxului de sânge și oxigen, și prin combinarea uleiurilor puternic aromate cu netezirile blânde, alternate cu presopunctură, atenuează tulburările de somn, migrenele, stările de anxietate și depresive, previne alergiile, astmul și alte probleme respiratorii.

La nivel fizic favorizează recuperarea după leziunile țesuturilor și ale mușchilor ca urmare a suprasolicitării, previne durerile la nivelul membrelor și articulațiilor și, de asemenea, echilibrează tensiunea arterială.

Atenție! Persoanele care au suferit operații, tratamente medicale sau suferă de diferite afecțiuni ale sistemului osos sau cardiovascular au nevoie de îndrumare prealabilă din partea terapeutului.

Masaje - Terapii - Recuperare

PACHET 5 MASAJE LA DOAR 600 LEI 800 LEI
Oferta este valabilă toată luna Martie doar pentru doamne/domnișoare!

Detalii aici > 
close-link

Pachet de 5 masaje la doar 600 lei 800 lei

Oferta este valabilă toată luna Martie pentru doamne și domnișoare