Masaj la domiciliu de la doar 300 lei 200 lei

Masaj la Birou în Bucuresti

Dureri de spate, cervicale, amețeli, oboseală sau stres? Un masaj este exact tratamentul de care aveți nevoie pentru a vă spori productivitatea semnificativ.

MASAJE PERSONALIZATE

Oferta noastră de masaje și terapii va fi personalizată în funcție de necesitățile fiecărui angajat.

NE DEPLASĂM LA SEDIU

Ne deplasăm la sediul dumneavoastră ce se află pe raza municipiului București, fără alte costuri suplimentare.

TERAPEUȚI PREMIAȚI

Terapeuții din cadrul Urban Masaj sunt participanți la competiții naționale și internaționale pentru masaj.

EVENIMENTE SPECIALE

Evenimente în cadrul firmei, direct în confortul sediului vostru. Noi vă punem la dispoziție tot ce este necesar

Masaj la birou pentru angajați oferit de Urban Masaj

După cum este bine ştiut, persoanele care lucrează la birou înglobează cea mai mare tensiune musculară la nivelul spatelui, umerilor şi gâtului.
Aşadar, terapeutul realizează presiuni şi efectuează exerciţii în zona musculaturii lombare, paravertebrale, cervicale dar şi în regiunea trapezului.
Masajul se realizează fără creme sau uleiuri şi combină o serie de miniterapii care redau o stare pozitivă, energică şi relaxantă.

Beneficii ale masajului de relaxare la birou

5/5
Elena
Elena
Read More
Romeo este o persoana foarte foarte pozitiva si nu de complezenta. Asa este el. Experienta mea cu el a fost si este una foarte completa. De la ajutorul pe care mi l ofera in afectiunile mele si deja cu prima sedinta am simtit cu adevarat ca imi pot simti gatul si nu mai am dureri, pana la atmosfera foarte boutique a locatie, plus atmosfera confortabila pe care o degaja el prin discutii si buna dispozitie. Ma bucur mult ca i am intalnit. Zic la plural pentru ca Silvia (subiectul principal al locatiei - pentru mine) ma face sa ma simt ca acasa si sa asteapta cu ceai sau cafea:). Mai stam si la povesti. Fiti selectivi si mergeti la Urban Masaj:)
Laura
Laura
Read More
Oaza de relaxare, caldura si profesionalism!
Corina
Corina
Read More
I had such an amazing experience here! The massage was great and I left feeling a lot better. People are very respectful and they leave you the intimacy that you need to get ready for the massage. Everything is professional and it’s officially my favourite place! ♥️
Giancarlo
Giancarlo
Read More
Profesionalism de inalta clasa
Alina
Alina
Read More
D I V I N E! Treat your body like a temple with Urban Masaj. I went twice in a week and both therapists were just perfect. The mixed maneuvers used amplified my well-being. Can’t wait to come back for a longer session.
Niki
Niki
Read More
Attention to detail was amazing . Romeo and staff make you feel welcome and are very understanding . The complete massage experience .
Elena
Elena
Read More
Romeo, un adevarat profesionist!!Un loc exceptional si o atmosfera extraordinara cu oameni minunati!! Felicitari pentru tot!!
Previous
Next

OFERTA PERSONALIZATĂ

Masaj la Domiciliu

90 de minute la preț de 60 minute –  300 lei 200 lei

Zile
Ore
Minute
Secunde