ÎN MARTIE AI 20% REDUCERE LA RITUALURILE DE RELAXARE

Masaj la birou

O modalitate foarte eficientă de a crește productivitatea angajaților

Solicită oferta personalizată! Revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp

MASAJE ADAPTATE

Oferta noastră de masaje și terapii va fi personalizată în funcție de necesitățile personalului companiei.

NE DEPLASĂM

Ne deplasăm la sediul dumneavoastră ce se află pe raza municipiului București, fără alte costuri suplimentare.

TERAPEUȚI PREMIAȚI

Terapeuții din cadrul Urban Masaj sunt participanți la competiții naționale și internaționale pentru masaj.

EVENIMENTE SPECIALE

Evenimente în cadrul firmei, direct în confortul sediului vostru. Noi vă punem la dispoziție tot ce este necesar

Urban Masaj

După cum este bine ştiut, persoanele care lucrează la birou înglobează cea mai mare tensiune musculară la nivelul spatelui, umerilor şi gâtului.
Aşadar, terapeutul realizează presiuni şi efectuează exerciţii în zona musculaturii lombare, paravertebrale, cervicale dar şi în regiunea trapezului.
Masajul la birou se realizează fără creme sau uleiuri şi combină o serie de miniterapii care redau o stare pozitivă, energică şi relaxantă.

Este dovedit că masajul la birou crește productivitatea colectivului sporind puterea de concentrare, limitează nivelul de stres și disconfortul creat de orele lungi petrecute în șezut sau alte poziții nefirești corpului.

Masaj la birou in Bucuresti 1

Masaj la Birou

5/5

Clienți mulțumiți

Ne dorim ca fiecare vizită în saloanele noastre să se transforme într-o experiență de 5 stele. De aceea, terapeuții noștri au nenumărate certificări și ore de experiență, sunt train-uiți în mod constant și sunt atenți la cel mai mic detaliu. Terapiile noastre se personalizează în funcție de nevoile fiecărui client în parte.

⭐⭐⭐⭐⭐
Il cunosc pe Romeo Tudorache de aproximativ 10 ani si pot sa spun ca a transferat toata experienta sa personalului de la Urban Masaj si experienta a fost WOW! Felicitari pentru ce faceti!
client: Florin
⭐⭐⭐⭐⭐
Urban Masaj se evidentiaza prin atentie, implicare si servicii care se personalizeaza in functie de afectiune si de evolutia ei. GOOD JOB GUYS !
client: Adriana
⭐⭐⭐⭐⭐
Iubesc masajele la Urban. Am plecat de acolo mai Zen ca nicio data, tot corpul imi era usor si relaxat. Va Multumesc din suflet
client: Karma
⭐⭐⭐⭐⭐
Foarte mulțumit de serviciile oferite, atât la recepție cât și despre masaj, am fost la Bianca, o persoană cu experiență, salon curat. Oameni educați și cu bun simț! Recomand, din partea mea 5 stele.
client: Gabriel
⭐⭐⭐⭐⭐
De departe cel mai bun loc pentru masaj din Bucuresti! Personal amabil, profesionist si un loc unde te poti relaxa cu adevarat! 😍💆🏻‍♀️
client: Florentina
⭐⭐⭐⭐⭐
Locatie atent amenajata si echipa sociabila, empatica si profesionista!
client: Madalina
⭐⭐⭐⭐⭐
Serviciile sunt pe masura asteptarilor , chiar mai mult! Locatia este superba cu o ambianta foarte placuta. Recomand cu incredere! After work relax! 💪
client: Cezar
⭐⭐⭐⭐⭐
Salonul este foarte frumos și am avut parte de un masaj foarte relaxant. Consider că acest loc merit 5 stele 🙂
client: Lucian
⭐⭐⭐⭐⭐
Am fost in locatia de la Str. Austrului nr. 54. Am ales varianta de masaj de cuplu. Pot sa spun ca niciodata nu am fost asa de relaxat si de binedispus dupa ce am plecat de acolo. Ma simteam diferit (in bine) fata de cum venisem prima data...
client: Alin
Previous
Next

Oferta personalizată

Newsletter Urban Masaj

Newsletter

Prin abonare confirmați că aveți peste 18 ani și ați citit politica de confidențialitate împreună cu termenii și condițiile