Activitatea salonului este sistată temporar datorită pandemiei cauzată de virusul Corona

[wpseo_breadcrumb]

Masaj cu Bețe de Bambus încălzite

Rezerză-ți masajul sau terapia dorită în doar câteva secunde

Pentru lista de prețuri Urban Masaj click aici

Descriere

Existent, în cultura asiatică, din timpuri străvechi, masajul cu beţe de bambus reprezintă cea mai rapidă şi eficientă metodă de a scăpa de inestetica celulită. Este mai profund decât un simplu masaj anticelulitic, reduce circumferinţa în zonele tratate (abdomen, talie, coapse, picioare, braţe), tonifiază musculatura, ridică fesele, redă elasticitatea pielii, stimulează sistemul limfatic şi îmbunătăţeşte circulaţia sangvină (deficitară). Masajul cu beţe de bambus este recomandat şi bărbaţilor, în special sportivilor, datorită efectului pe care îl produce, stimularea musculaturii.

Cum se realizează

Bețele de bambus sunt netezite și prelucrate în diverse dimensiuni pentru a putea fi folosite la masarea diferitelor părți ale corpului. Tehnica aplicată de terapeut este cea de rotire – alunecare a bețelor de bambus prin mişcări realizate din încheietura mâinii. Pentru tonifierea ţesuturilor pielii și relaxare musculară terapeutul realizează și mişcări de presiune. Masajul cu bețe de bambus se poate aplica pe tot corpul ori pe anumite segmente ale corpului (lombar, toracal, la nivelul membrelor superioare sau inferioare și la nivelul tălpilor).

Clientele noastre apreciază foarte mult masajul facial cu bete de bambus. Încercând acest masaj în tratamentul de remodelare corporală și revitalizare, rezultatele nu vor întârzia să apară!

Beneficii

  • Combaterea celulitei;
  • Tonifierea musculaturii;
  • Stimularea sistemului limfatic si a circulaţiei;
  • Detoxifierea organismului;
  • Modelarea armonioasă a corpului;
  • Alungarea oboselii;
  • Detensionarea musculaturii.
PACHET 5 MASAJE LA DOAR 600 LEI 800 LEI
Oferta este valabilă toată luna Martie doar pentru doamne/domnișoare!

Detalii aici > 
close-link

Pachet de 5 masaje la doar 600 lei 800 lei

Oferta este valabilă toată luna Martie pentru doamne și domnișoare