Efectuează rapid o

Pagina principală » Masaj pentru relaxare » Masaj ‘Ice and Fire’

Masajul ‘Ice and Fire’

Rezerză-ți masajul sau terapia dorită în doar câteva secunde

Pentru lista de prețuri Urban Masaj click aici

Descriere

Cunoscut și sub denumirea de ‘Therapy piatra’ sau crioterapie sau terapie geotermală este cel mai popular masaj folosit în toate centrele de înfrumusețare și SPA-uri din întreaga lume, mai ales pentru efectele obținute în urma acestui masaj. Timp de mulți ani chinezii, indienii dar și americanii folosesc pietrele calde pentru masaj în vederea calmării bolilor. Se spune că de-a lungul canalului central al sistemelor organismului se regăsesc șapte chakre care corespund diferitelor organe ale corpului uman. De la punctele chakra energia este distribuită în tot organismul prin canale energetice care traversează corpul. Problemele apar atunci când este concentrată prea multă energie într-un cerc (chakra) și deloc în restul organismului.

Scopul ‘Therapy piatra’ este să fluidizeze circularea energiei în toate cele șapte chakre ale organismului.

Cum se realizează

Baza acestei terapii geotermale o constituie aplicarea simultană de pietre calde și reci, care acționează în două direcții: pietrele calde (50 grade Celsius) fluidizează fluxul de sânge și crește metabolismul celular, iar pietrele reci (8 grade Celsius) eliberează histamina și are efect de vasoconstricție acționând asupra durerii, stopând procesele inflamatorii. Fiecare piatră este plasată în anumite puncte ale corpului, acoperind toate cele șapte chakre pentru a relaxa mușchii și a deschide canalele energetice. Masajul acoperă fiecare zonă a corpului uman dar poate fi aplicat și unei anumite zone problematice, putând grăbi vindecarea în afecțiuni articulare sau în stări generate de stres și oboseală.

Beneficii

Masajul cu pietre vulcanice înmagazinează o cantitate mare de energie benefică pe care o transmite întregului organism prin meridianele energetice, până la nivel de celulă și acaparează energiile negative acumulate pe parcursul timpului. În acest sens se elimină dezechilibrul emoțional, stresul, redând organismului o stare generală de bine și armonie.

La nivel fizic, beneficiile sunt numeroase dintre care putem să enumerăm:

  • Rezolvă problemele generate de sinusuri, temperatura rece a pietrelor atenuează umflarea nazală și reduce congestia sinusurilor.
  • Atenuează durerile provocate de menstruație și balonare, pietrele reci plasate în zona abdominală ajută la retragerea inflamării în uter și, astfel, reduce disconfortul menstrual.
  • Relaxează tensiunile musculare, leziunile sportive, crioterapia calmează inflamarea mușchilor și articulațiilor prin radierea zonei dureroase și reduce inflamația.
  • Detoxifierea corpului prin eliminarea toxinelor de la suprafața pielii.
  • Îmbunătățirea funcționării sistemelor limfatic și sangvin prin reducerea tensiunii arteriale crescute.
  • Ajută în tratarea și dispariția edemelor.
  • Accelerează asimilarea oxigenului de celule organismului și îmbunătățește ritmul metabolic.
  • Diminuează durerile acute sau cronice și spasmele musculare.
  • Tratează afecțiunile osteo-musculare.
  • Susține funcționarea corectă a rinichilor și a altor organe interne.