Activitatea salonului este sistată temporar datorită pandemiei cauzată de virusul Corona

[wpseo_breadcrumb]

Masaj sportiv

Rezerză-ți masajul sau terapia dorită în doar câteva secunde

Pentru lista de prețuri Urban Masaj click aici

Descriere

O metodă nouă dar revoluţionară în terapia prin masaj care este foarte des întâlnită atât în rândul sportivilor, cât şi a oamenilor care nu iubesc sportul aşa de mult dar îşi doresc să fie sănătoşi şi tonifiaţi. Fitness Masaj are ca scop modelarea corpului, întărirea sistemului muscular şi accelerarea procesului de ardere al grăsimilor.

Cum se realizează

Masajul se realizează prin folosirea, în mişcări lungi şi continue a antebraţelor, coatelor şi mâinilor practicând o presiune mai puternică decât într-un masaj de relaxare. Fitness Masaj, una dintre noutăţile din tehnicile de masaj, se bazează pe aplicarea de presiuni în straturile profunde ale ţesutului muscular, în lungul, dar şi contra fibrelor musculare, uşurând astfel eliminarea toxinelor din organism precum şi decontracturarea musculaturii suprasolicitate/încordate.

Beneficii

Favorizează şi grăbeşte recuperarea după suprasolicitarea sportivă sau după operaţii.

Ameliorează circulaţia sanguină şi limfatică ceea ce determină eliminarea toxinelor din organism, eliminarea tensiunilor şi stresului şi având ca rezultat final o vindecare la nivel mental prin re-alimentarea cu energie a organismului, culminând cu o stare generală de bine.

La nivel fizic masajul este recomandat pentru durerile cronice de spate, umeri sau gât, pentru spasmele musculare şi mobilitatea limitată – cum ar spune o vorbă românească ‘gat intepenit’, dar şi pentru recuperarea rapidă în urma suprasolicitărilor sportive sau a operaţiilor.

Foarte important de ştiut este că acest masaj, spre deosebire de alte masaje de relaxare, previne atrofierea musculară şi îmbunătăţeşte flexibilitatea articulaţiilor.

Prin oxigenarea celulară se reduce aspectul ‘cojii de portocala’ al pielii, aceasta îşi recapătă luminozitatea, elasticitatea şi astfel se previne apariţia celulitei.

PACHET 5 MASAJE LA DOAR 600 LEI 800 LEI
Oferta este valabilă toată luna Martie doar pentru doamne/domnișoare!

Detalii aici > 
close-link

Pachet de 5 masaje la doar 600 lei 800 lei

Oferta este valabilă toată luna Martie pentru doamne și domnișoare