Efectuăm actualizări la prețuri în acest moment! Posibil în unele pagini să fie afișat prețul vechi. Solicitați prețul nou la recepție!

CRIOTERAPIE

Metodă terapeutică utilizată în special pentru tratarea a diverse leziuni benigne și maligne

Din nefericire, acest serviciu nu mai este disponibil la Urban Masaj

Cine poate beneficia de Crioterapie?

Sportivi

Atleților sau persoanelor pasionate de activitățile fizice intese sau moderate

Sportivi accidentați

Dacă ai dureri musculare cauzate de antrenament excesiv sau inflamație

Operații & Accidente

Ai suferit un accident muscular sau de ligament sau ai fost operat

Ce este Crioterapia?

Frigul a fost folosit din cele mai vechi timpuri pentru ameliorarea durerilor sau creșterea imunității organismului, respectiv îmbunătățirea sănătății.

Astăzi crioterapia este o metodă terapeutică utilizată în special pentru tratarea a diverse leziuni benigne și maligne, dar ale cărei beneficii se întind și asupra creșterii imunității, îmbunătățirea memoriei sau creșterea stării de bine a întregului organism. Mecanismul distrugerii în crioterapie îl constituie necroza care rezultă în urma congelării și decongelării celulelor.Pentru ca baneficiarii noștri să se bucure de cele mai bune tratamente, Urban Masaj folosește pentru procedura de crioterapie un aparat inovator care stabilește standardul de performanță în domeniu.

Game Ready este sistemul care combină terapia rece și compresia dinamică pentru a îmbunătăți și accelera recuperarea. Tehnologia ACCEL, Active Compression and Cold Exchange Loop ajută în ameliorarea durerii, reduce edemul, consumul de medicamente analgezice, optimizează ședința de terapie și vindecă mai rapid și eficient.

Folosind tehnologia patentată NASA, Game Rady generează o presiune pneumatică care funcționează în așa fel încât mansonul dispozitivului să se muleze foarte bine pe toată suprafața zonei tratate , asigurând un contact optim și un efect de răcire mai îndelungat.

Crioterapie 1

Beneficii Crioterapie

Crioterapie aparat Gameready GRPRO 2.1

Sistemul Game Ready® GRPro® 2.1 dovedit clinic combină o unitate de control puternică cu o gamă completă de înfășurări circumferențiale inovatoare pentru a integra terapii pneumatice reci și intermitente de compresie, cu mare ajustabilitate și confort în comparație cu alte soluții existente în piață. Sistemul ușor de utilizat, portabil, răcește eficient, ducând RICE (Rest-Ice-Compression-Elevation) la nivelul următor pentru recuperarea accidentării sau a intervenției chirurgicale.

Crioterapie 2
5/5
Elena
Elena
Read More
Romeo este o persoana foarte foarte pozitiva si nu de complezenta. Asa este el. Experienta mea cu el a fost si este una foarte completa. De la ajutorul pe care mi l ofera in afectiunile mele si deja cu prima sedinta am simtit cu adevarat ca imi pot simti gatul si nu mai am dureri, pana la atmosfera foarte boutique a locatie, plus atmosfera confortabila pe care o degaja el prin discutii si buna dispozitie. Ma bucur mult ca i am intalnit. Zic la plural pentru ca Silvia (subiectul principal al locatiei - pentru mine) ma face sa ma simt ca acasa si sa asteapta cu ceai sau cafea:). Mai stam si la povesti. Fiti selectivi si mergeti la Urban Masaj:)
Laura
Laura
Read More
Oaza de relaxare, caldura si profesionalism!
Corina
Corina
Read More
I had such an amazing experience here! The massage was great and I left feeling a lot better. People are very respectful and they leave you the intimacy that you need to get ready for the massage. Everything is professional and it’s officially my favourite place! ♥️
Giancarlo
Giancarlo
Read More
Profesionalism de inalta clasa
Alina
Alina
Read More
D I V I N E! Treat your body like a temple with Urban Masaj. I went twice in a week and both therapists were just perfect. The mixed maneuvers used amplified my well-being. Can’t wait to come back for a longer session.
Niki
Niki
Read More
Attention to detail was amazing . Romeo and staff make you feel welcome and are very understanding . The complete massage experience .
Elena
Elena
Read More
Romeo, un adevarat profesionist!!Un loc exceptional si o atmosfera extraordinara cu oameni minunati!! Felicitari pentru tot!!
Previous
Next

Newsletter Urban Masaj

Newsletter

Prin abonare confirmați că aveți peste 18 ani și ați citit politica de confidențialitate împreună cu termenii și condițiile