Masaj la domiciliu de la doar 300 lei 200 lei

ELECTROTERAPIE & ULTRASUNET

STIMULARE MUSCULARĂ PRIN INTERMEDIUL CURENTULUI ELECTRIC PENTRU REDUCEREA INFLAMAȚIEI, DURERII ȘI GRĂBIREA PROCESULUI DE RECUPERARE

Știi deja ce masaj sau terapie îți dorești? Efectuează o programare telefonic

15 de minute

30 lei

Programare

30 de minute

70 lei

50 lei

Programare

Cine poate beneficia de Electroterapie și Ultrasunet?

Sportivi

Atleților sau persoanelor pasionate de activitățile fizice

Dureri

Dureri de spate, dureri de mâini sau picoare chiar și articulare

Persoane sedentare

Ce stau ore în șir pe scaun în poziții fixe, ce nu sunt active

Operații & Accidente

Ai suferit un accident muscular sau de ligament sau ai fost operat

Ce este electroterapia?

Electroterapia este o metodă terapeutică ce a luat naștere undeva în anii 1900. De-a lungul timpului tehnologia a beneficiat de nenumărate îmbunătățiri sporind eficiența semnificativ și totodată capacitatea acesteia de acționare.

Principul de funcționare este relativ simplu: se folosește un curent electric de joasă intensitate controlat de un aparat ce îl transmite zonei afectate printr-un cablu ce se atașează pe piele cu un fel de plasture (electrod). Prin intermediul aparatului se controlează puterea curentului electric și rapiditatea pulsațiilor. Astfel se reduce durerea și se accelerează procesul de recuperare sporind circulația sângelui la nivel local.

Tehnologia are un spectru foarte larg de utilizare: de la atleți ce doresc să-și mărească performanța până la persoane ce au suferit traumatisme sau operații.

Beneficii Electroterapie & Ultrasunet

Aparat Polyter Evo

Aparat portabil modular pentru electroterapie, magneto terapie, ultrasunete, HPLS, LLLT și Tecar având module ce pot fi integrate pentru extinderea funcționalității. Este utilizat de atleți din întreaga lume pentru recuperarea post-efort și recuperarea post-accident. Printre echipele de atleți ce utilizează acest aparat amintim:

 • Cislism: Lotto Saudal, NTT Pro Cycling, Bora Hansgrohe
 • Volei: Poland Volleyball
 • Rugby: Zebre Rugby Club

Aparat Genesy 1500

Electrostimulator de top ce are în dotare toate frecvențele de curent utilizate în câmpul medical și de recuperare. Genesy 1500 este foarte sigur și are peste 400 de programe dedicate sportivilor, durerilor musculare, înfrumusețării, reabilitării sau altor afecțiuni.

Aparatul are integrate următoarele tipuri de curent:

 • TENS
 • EMS
 • MENS
 • KOTZ
 • INTERFERENTIAL
 • TRIANGULAR
 • TRAPEZIOIDAL
 • IONOPHORESIS

Compex SP 8.0

Aparatul Compex SP 8.0 este un dispozitiv pentru electrostimulare complet wireless menit pentru atleți, sportivi și nu numai.

Optimizează forța și anduranța, te ajută să te refaci mai rapid și să eviți accidentările, precum și să tratezi durerea.

Este liderul în materie de electrostimulare.

Include noua opțiune Mi-Autorange, ce iți oferă continuu rezultate superioare.

Programe:

 • 13 programe pregătire fizică
 • 10 programe pentru calmarea durerii
 • 2 programe pentru recuperare
 • 10 programe pentru fitness
 • 5 programe pentru refacere
5/5
Elena
Elena
Read More
Romeo este o persoana foarte foarte pozitiva si nu de complezenta. Asa este el. Experienta mea cu el a fost si este una foarte completa. De la ajutorul pe care mi l ofera in afectiunile mele si deja cu prima sedinta am simtit cu adevarat ca imi pot simti gatul si nu mai am dureri, pana la atmosfera foarte boutique a locatie, plus atmosfera confortabila pe care o degaja el prin discutii si buna dispozitie. Ma bucur mult ca i am intalnit. Zic la plural pentru ca Silvia (subiectul principal al locatiei - pentru mine) ma face sa ma simt ca acasa si sa asteapta cu ceai sau cafea:). Mai stam si la povesti. Fiti selectivi si mergeti la Urban Masaj:)
Laura
Laura
Read More
Oaza de relaxare, caldura si profesionalism!
Corina
Corina
Read More
I had such an amazing experience here! The massage was great and I left feeling a lot better. People are very respectful and they leave you the intimacy that you need to get ready for the massage. Everything is professional and it’s officially my favourite place! ♥️
Giancarlo
Giancarlo
Read More
Profesionalism de inalta clasa
Alina
Alina
Read More
D I V I N E! Treat your body like a temple with Urban Masaj. I went twice in a week and both therapists were just perfect. The mixed maneuvers used amplified my well-being. Can’t wait to come back for a longer session.
Niki
Niki
Read More
Attention to detail was amazing . Romeo and staff make you feel welcome and are very understanding . The complete massage experience .
Elena
Elena
Read More
Romeo, un adevarat profesionist!!Un loc exceptional si o atmosfera extraordinara cu oameni minunati!! Felicitari pentru tot!!
Previous
Next

Masaj la Domiciliu

90 de minute la preț de 60 minute –  300 lei 200 lei

Zile
Ore
Minute
Secunde