Profită acum de un masaj terapeutic la doar 60 lei

Masajul anticelulitic

Te simți tensionat și dorești să te detașezi de stresul cotidian? Masajul de relaxare este exact ce iți trebuie

Știi deja ce masaj sau terapie îți dorești? Efectuează o programare telefonic

30 de minute

110 lei

Programare

60 de minute

160 lei

150 lei

Programare

90 de minute

200 lei

Programare

Cine poate beneficia de un masaj anticelulitic

Persoane active

Ce urmează un program de slăbire prin dietă și sport

Stimularea limfei

Stimularea sistemului limfatic și elimină fluidele asociate celulitei

Aspect uniform

Diminuarea aspectului de coajă de portocală a pielii prin masaj

Elasticitate

Menține pielea elastică și ajută la păstrarea unui aspect plăcut

Ce este masajul anticelulitic?

Masajul anticelulitic este un tip de masaj special conceput pentru a ținti celulita și pentru a ajuta la reducerea și eliminarea celulitei pe zonele afectate. Un terapeut trebuie să aibă calificări și certificări speciale pentru a efectua în mod corespunzător masajul anticelulitic.

Masajul anticelulitic funcționează prin descompunerea grăsimii subiacente în zonele afectate de celulită. Terapeutul de masaj folosește tehnici speciale de ciupire și rulare pentru a descompune grăsimea. În plus, terapia își propune să crească circulația sângelui în zonele afectate accelerând astfel procesul de recuperare.

Spre deosebire de un masaj de relaxare, terapeutul se concentrează în principal pe zonele cu celulită pe întreaga durată a masajului.

Beneficii ale masajului anticelulitic

  • Reducerea aspectului de coajă de portocală
  • Sparge micro-nodulii celulitici
  • Păstrarea elasticității pielii
  • Stimulează circulația sangvină local
  • Stimulează eliminarea toxinelor
  • Îmbunătățește aspectul pielii
5/5
Elena
Elena
Read More
Romeo este o persoana foarte foarte pozitiva si nu de complezenta. Asa este el. Experienta mea cu el a fost si este una foarte completa. De la ajutorul pe care mi l ofera in afectiunile mele si deja cu prima sedinta am simtit cu adevarat ca imi pot simti gatul si nu mai am dureri, pana la atmosfera foarte boutique a locatie, plus atmosfera confortabila pe care o degaja el prin discutii si buna dispozitie. Ma bucur mult ca i am intalnit. Zic la plural pentru ca Silvia (subiectul principal al locatiei - pentru mine) ma face sa ma simt ca acasa si sa asteapta cu ceai sau cafea:). Mai stam si la povesti. Fiti selectivi si mergeti la Urban Masaj:)
Laura
Laura
Read More
Oaza de relaxare, caldura si profesionalism!
Corina
Corina
Read More
I had such an amazing experience here! The massage was great and I left feeling a lot better. People are very respectful and they leave you the intimacy that you need to get ready for the massage. Everything is professional and it’s officially my favourite place! ♥️
Giancarlo
Giancarlo
Read More
Profesionalism de inalta clasa
Alina
Alina
Read More
D I V I N E! Treat your body like a temple with Urban Masaj. I went twice in a week and both therapists were just perfect. The mixed maneuvers used amplified my well-being. Can’t wait to come back for a longer session.
Niki
Niki
Read More
Attention to detail was amazing . Romeo and staff make you feel welcome and are very understanding . The complete massage experience .
Elena
Elena
Read More
Romeo, un adevarat profesionist!!Un loc exceptional si o atmosfera extraordinara cu oameni minunati!! Felicitari pentru tot!!
Previous
Next