Masajul de remodelare & anticelulitic

DE LA DOAR 99 LEI

Știi deja ce masaj sau terapie îți dorești? Efectuează o programare telefonic

60 minute

Masaj anticelulitic
160RON
99 RON
  •  

Pachet 5 masaje

de 60 minute fiecare
599 RON
  •  

Pachet 10 masaje

de 60 minute fiecare
1199 RON
  •  
Masaj anticelulitic
Selectează oferta

Masaj de Remodelare & Anticelulitic

Persoane active

Completează regimul sportiv și dieta sănătoasă

Stimularea limfei

Stimulează sistemul limfatic, îmbunătățești circulația

Aspect uniform

Atenuează efectul de coajă de portocală al pielii

Elasticitate

Redă tonusul pielii și aspectul plăcut

Masaj de Remodelare & Anticelulitic

Masajul de remodelare și anticelulitic contribuie la menținerea unui aspect frumos și sănătos al pielii.

Grăsimea este un element important și necesar organismului sănătos, iar celulita apare când repartizarea ei este inestetică și cu aspect de ,,coajă de portocală”.

Ca atare celulita sau aspectul netonifiat al pielii nu este cauzat doar de surplusul de greutate, sunt și persoane cu greutate normala sau chiar subponderale cu celulita localizata pe diverse zone. Celulita afectează în mare măsură femeile, însă nu numai.

Masajul de remodelare și anticelulitic este indicat să completeze și un regim de viață sănătos cu sport și dietă adaptată.

La Urban Masaj pe lângă tehnicile clasice de masaj manual anticelulitic se folosesc bețele de bambus, ventuze și diverse elemente din maderoterapie cu efect vizibil asupra remodelării corporale.

La ce sa să te aștepți când vii la un asemenea masaj? Masajul manual anticelulitic înseamnă diverse tehnici de rulare, compresiune, ciupire urmate de masaj mai lent. Folosim un ulei anticelulitic personalizat pentru salonul nostru ce completează efectul masajului. Bețele de bambus și elementele din maderoterapie sunt rulate pe piele, iar ventuzele se aplică în mod specific și lasă urme ușoare firești de roșeață pe piele. Contrar prejudecăților, masajul de remodelare și anticelulitic nu trebuie să provoace durere și nici vânătăi. Toate aceste tehnici suplimentare se folosesc în funcție și de preferințele clienților.

Pentru a avea efect, ideal este ca ședințele de masaj de remodelare/anticelulitic să aibă loc de aproximativ 2 ori pe săptămână.

Masajul Anticelulitic

⭐⭐⭐⭐⭐
Il cunosc pe Romeo Tudorache de aproximativ 10 ani si pot sa spun ca a transferat toata experienta sa personalului de la Urban Masaj si experienta a fost WOW! Felicitari pentru ce faceti!
client: Florin
⭐⭐⭐⭐⭐
Urban Masaj se evidentiaza prin atentie, implicare si servicii care se personalizeaza in functie de afectiune si de evolutia ei. GOOD JOB GUYS !
client: Adriana
⭐⭐⭐⭐⭐
Iubesc masajele la Urban. Am plecat de acolo mai Zen ca nicio data, tot corpul imi era usor si relaxat. Va Multumesc din suflet
client: Karma
⭐⭐⭐⭐⭐
De departe cel mai bun loc pentru masaj din Bucuresti! Personal amabil, profesionist si un loc unde te poti relaxa cu adevarat! 😍💆🏻‍♀️
client: Florentina
⭐⭐⭐⭐⭐
Locatie atent amenajata si echipa sociabila, empatica si profesionista!
client: Madalina
⭐⭐⭐⭐⭐
Serviciile sunt pe masura asteptarilor , chiar mai mult! Locatia este superba cu o ambianta foarte placuta. Recomand cu incredere! After work relax! 💪
client: Cezar
⭐⭐⭐⭐⭐
Salonul este foarte frumos și am avut parte de un masaj foarte relaxant. Consider că acest loc merit 5 stele 🙂
client: Lucian
Previous
Next

PROGRAMARE LA UN MASAJ ANTICELULITIC

Oferta limitata!

Profită de ofertele Urban Masaj. Poți achiziționa un masaj de 50 min la doar 99 lei.

× Contactează-ne Available from 09:00 to 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday