Masaj la domiciliu de la doar 300 lei 200 lei

Masaj de relaxare pentru cuplu

O EXPERIENȚĂ DE NEUITAT ÎMPĂRTĂȘITĂ CU PERSOANA IUBITĂ

Știi deja ce masaj sau terapie îți dorești? Efectuează o programare telefonic

90 de minute

500 lei

Programare

60 de minute

400 lei

Programare

Ce este masajul pentru cuplu?

Probabil după cum bine stiți, mitul ‘Bonnie and Clyde’ promovează ideea unui cuplu romantic în haine elegante care nu se temeau de poliție și trăiau o viață de lux plină de farmec.

În fiecare dintre noi există câte un astfel de personaj.

Terapia de relaxare se conturează într-un masaj realizat prin manevre lente cu o intensitate redusă, fiind acompaniat de meloterapie și aromoterapie. Ritualul acestui masaj începe de la tălpile picioarelor și se continuă până la scalp, pe tot corpul, numindu-se masaj de relaxare total, care îndeamnă la visare.

Partea romatică a acestui masaj este decorul marin și aromele care înmiresmează camera.

Beneficii ale masajului pentru cuplu

5/5
Elena
Elena
Read More
Romeo este o persoana foarte foarte pozitiva si nu de complezenta. Asa este el. Experienta mea cu el a fost si este una foarte completa. De la ajutorul pe care mi l ofera in afectiunile mele si deja cu prima sedinta am simtit cu adevarat ca imi pot simti gatul si nu mai am dureri, pana la atmosfera foarte boutique a locatie, plus atmosfera confortabila pe care o degaja el prin discutii si buna dispozitie. Ma bucur mult ca i am intalnit. Zic la plural pentru ca Silvia (subiectul principal al locatiei - pentru mine) ma face sa ma simt ca acasa si sa asteapta cu ceai sau cafea:). Mai stam si la povesti. Fiti selectivi si mergeti la Urban Masaj:)
Laura
Laura
Read More
Oaza de relaxare, caldura si profesionalism!
Corina
Corina
Read More
I had such an amazing experience here! The massage was great and I left feeling a lot better. People are very respectful and they leave you the intimacy that you need to get ready for the massage. Everything is professional and it’s officially my favourite place! ♥️
Giancarlo
Giancarlo
Read More
Profesionalism de inalta clasa
Alina
Alina
Read More
D I V I N E! Treat your body like a temple with Urban Masaj. I went twice in a week and both therapists were just perfect. The mixed maneuvers used amplified my well-being. Can’t wait to come back for a longer session.
Niki
Niki
Read More
Attention to detail was amazing . Romeo and staff make you feel welcome and are very understanding . The complete massage experience .
Elena
Elena
Read More
Romeo, un adevarat profesionist!!Un loc exceptional si o atmosfera extraordinara cu oameni minunati!! Felicitari pentru tot!!
Previous
Next

Masaj la Domiciliu

90 de minute la preț de 60 minute –  300 lei 200 lei

Zile
Ore
Minute
Secunde