-40% de Happy Hour la Urban Masaj! Masaj 60 min la 150 lei. Ofertă valabilă de Luni-Vineri între 11:00 și 17:00

Masaj prenatal & postnatal

de la doar 300 LEI

Știi deja ce masaj sau terapie îți dorești? Efectuează o programare telefonic

60 minute

O singură ședință de masaj gravide
300 lei
  •  

Masajul Gravide & Postnatal

În perioada sarcinii, poate mai mult decât oricând, este necesar să acorzi o atenție deosebită momentelor tale de răsfăț de aceea, te invităm să te bucuri de ritualul menit să asigure hidratarea și starea de bine de care tu și bebelușul aveți nevoie. 

Întreaga călătorie este acompaniată de produsele OMMIA ale căror ingrediente organice și naturale sunt alese special pentru a oferi îngrijirea corespunzătoare de care viitoarele mămici au nevoie în această perioadă. Ambele produse sunt perfecte pentru perioada sarcinii deoarece sunt testate dermatologic pentru piele sensibilă și hipoalergenice.

Momentul de răsfăț pornește cu aplicarea, prin mișcări blânde și circulare pe toată suprafața abdomenului, a untului de corp Mother & Child a cărui textură plăcută contribuile la atingerea stării de relaxare în timp ce hrănește și hidratează intens pielea, în vederea prevenirii și combaterii vergeturilor.

Ritualul de relaxare este completat de Masajul Prenatal ale cărui tehnici vor fi aplicate împreună cu Uleiul de corp Love Bump ce conține 4 uleiuri vegetale recomandate îngrijirii din timpul sarcinii (Ulei de Cocos, Migdale dulci, Sâmburi de struguri și Jojoba), a cărui rol este de a oferi o senzație plăcută de calm.

O adevărată încântare, stimularea circulației sanguine și a sistemului limfatic vor elimina cu succes acea senzație de picioare grele și umflate ce deseori este însoțită și de dureri. 

Tehnicile Masajului Prenatal au de asemenea rolul de a elimina durerile de spate și crampele musculare, precum și de a reduce stresul de la nivelul articulațiilor, în timp ce proprietățile Uleiului de corp vor asigura ameliorarea senzației locale de piele întinsă și mâncărime, oferind relaxare instantă a zonelor asupra cărora se acționează.

Beneficii Masaj Gravide & Masaj Postnatal

5/5

Clienți mulțumiți

Ne dorim ca fiecare vizită în saloanele noastre să se transforme într-o experiență de 5 stele. De aceea, terapeuții noștri au nenumărate certificări și ore de experiență, sunt train-uiți în mod constant și sunt atenți la cel mai mic detaliu. Terapiile noastre se personalizează în funcție de nevoile fiecărui client în parte.

⭐⭐⭐⭐⭐
Il cunosc pe Romeo Tudorache de aproximativ 10 ani si pot sa spun ca a transferat toata experienta sa personalului de la Urban Masaj si experienta a fost WOW! Felicitari pentru ce faceti!
client: Florin
⭐⭐⭐⭐⭐
Urban Masaj se evidentiaza prin atentie, implicare si servicii care se personalizeaza in functie de afectiune si de evolutia ei. GOOD JOB GUYS !
client: Adriana
⭐⭐⭐⭐⭐
Iubesc masajele la Urban. Am plecat de acolo mai Zen ca nicio data, tot corpul imi era usor si relaxat. Va Multumesc din suflet
client: Karma
⭐⭐⭐⭐⭐
Foarte mulțumit de serviciile oferite, atât la recepție cât și despre masaj, am fost la Bianca, o persoană cu experiență, salon curat. Oameni educați și cu bun simț! Recomand, din partea mea 5 stele.
client: Gabriel
⭐⭐⭐⭐⭐
De departe cel mai bun loc pentru masaj din Bucuresti! Personal amabil, profesionist si un loc unde te poti relaxa cu adevarat! 😍💆🏻‍♀️
client: Florentina
⭐⭐⭐⭐⭐
Locatie atent amenajata si echipa sociabila, empatica si profesionista!
client: Madalina
⭐⭐⭐⭐⭐
Serviciile sunt pe masura asteptarilor , chiar mai mult! Locatia este superba cu o ambianta foarte placuta. Recomand cu incredere! After work relax! 💪
client: Cezar
⭐⭐⭐⭐⭐
Salonul este foarte frumos și am avut parte de un masaj foarte relaxant. Consider că acest loc merit 5 stele 🙂
client: Lucian
⭐⭐⭐⭐⭐
Am fost in locatia de la Str. Austrului nr. 54. Am ales varianta de masaj de cuplu. Pot sa spun ca niciodata nu am fost asa de relaxat si de binedispus dupa ce am plecat de acolo. Ma simteam diferit (in bine) fata de cum venisem prima data...
client: Alin
Previous slide
Next slide

Momentul tău de relaxare

Masaj Prenatal 1
Masaj Prenatal 2
Masaj Prenatal 3
Masaj Prenatal 4
Masaj Prenatal 5
Masaj Prenatal 6
Masaj Prenatal 7
Masaj Prenatal 8
Masaj Prenatal 9

Prin abonare confirmați că aveți peste 18 ani și ați citit politica de confidențialitate împreună cu termenii și condițiile