Profită acum de un masaj terapeutic la doar 60 lei

Masaj terapeutic

Masajul oferă o abordare non-invazivă bazată în special pe capacitatea naturală a organismului de a se vindeca pe căi naturale

Știi deja ce masaj sau terapie îți dorești? Efectuează o programare telefonic

30 de minute

110 lei

Programare

60 de minute

160 lei

150 lei

Programare

90 de minute

200 lei

Programare

Cine poate beneficia de un masaj terapeutic

Operații & Accidente

Ai suferit un accident muscular sau de ligament sau ai fost operat

Sportivi

Atleților sau persoanelor pasionate de activitățile fizice

Atrofii musculare

Mușchii nu au mai fost activi o perioadă lungă și necesită reabilitare

Mobilitate

Sporește mobilitatea zonei ce a suferit un traumatism

Ce este masajul terapeutic?

Masajul este un termen general pentru acțiunea de presare, frecare și manipulare a pielii, mușchilor, tendoanelor și ligamentelor.

S-a demonstrat că un masaj poate ajuta, cu siguranță la relaxare, dar aduce le fel de multe beneficii și pentru sănătate. Dincolo de ameliorarea unor boli masajul terapeutic realizat la Urban Masaj aduce clienților noștri și un sentiment de confort, grijă și relaxare.

Procedurile de masaj sunt extrem de variate, de la tehnici ușoare, la cele care presupun presiuni profunde.

Masajul terapeutic  este indicat, în forma sa de tratament paramedical, pentru zonele tensionate ale musculaturii, contracturi musculare sau atrofii musculare, cu scopul de a îmbunătăți mobilitatea și funcționalitatea zonei afectate.

Beneficii ale masajului de relaxare

  • Reducerea spasmelor musculare
  • Prevenirea atrofiei musculare
  • Îmbunătățirea circulației locale
  • Antrenarea mușchilor ce au fost latenți
  • Prevenirea efectelor sedentarismului
  • Menținerea și îmbunătățirea flexibilității
  • Reducerea și administrarea durerii
  • Eliberarea ta mentală de stres
  • Revigorare fizică și psihică
5/5
Elena
Elena
Read More
Romeo este o persoana foarte foarte pozitiva si nu de complezenta. Asa este el. Experienta mea cu el a fost si este una foarte completa. De la ajutorul pe care mi l ofera in afectiunile mele si deja cu prima sedinta am simtit cu adevarat ca imi pot simti gatul si nu mai am dureri, pana la atmosfera foarte boutique a locatie, plus atmosfera confortabila pe care o degaja el prin discutii si buna dispozitie. Ma bucur mult ca i am intalnit. Zic la plural pentru ca Silvia (subiectul principal al locatiei - pentru mine) ma face sa ma simt ca acasa si sa asteapta cu ceai sau cafea:). Mai stam si la povesti. Fiti selectivi si mergeti la Urban Masaj:)
Laura
Laura
Read More
Oaza de relaxare, caldura si profesionalism!
Corina
Corina
Read More
I had such an amazing experience here! The massage was great and I left feeling a lot better. People are very respectful and they leave you the intimacy that you need to get ready for the massage. Everything is professional and it’s officially my favourite place! ♥️
Giancarlo
Giancarlo
Read More
Profesionalism de inalta clasa
Alina
Alina
Read More
D I V I N E! Treat your body like a temple with Urban Masaj. I went twice in a week and both therapists were just perfect. The mixed maneuvers used amplified my well-being. Can’t wait to come back for a longer session.
Niki
Niki
Read More
Attention to detail was amazing . Romeo and staff make you feel welcome and are very understanding . The complete massage experience .
Elena
Elena
Read More
Romeo, un adevarat profesionist!!Un loc exceptional si o atmosfera extraordinara cu oameni minunati!! Felicitari pentru tot!!
Previous
Next