2 Addon-uri gratuit la orice masaj pentru cuplu achiziționat în luna februarie

Personalizează-ți terapia!

Noi am înțeles că nevoile dumneavoastră sunt diferite atunci când vine vorba de masajul perfect de aceea, ne-am gândit să introducem în meniu serviciul de tip add-on care vă ajută să vă personalizați ședința de masaj după bunul plac.

Personalizare masaj: Addon-uri masaj 1

Cum vă puteți personaliza terapia cu opțiunea addon?

Acestea pot fi bifate atunci când faceți o programare sau pot fi alese împreuna cu terapeutul înainte de începerea terapiei alese de 60 sau 90 minute. Durata terapiei nu se va modifica, prețul pentru fiecare opțiune în parte este de 30 lei.

Lista completă din care poți alege

Masajul cu Pietre Vulcanice (Calde)

Masajul cu pietre vulcanice este o formă de masaj terapeutic ce îmbină cu succes tehnicile de masaj cu căldura pietrelor ce se răspândește în întregul corp, cu scopul de a detensiona musculatura și de a elimina efectele stresului cotidian. 

Terapeutul va efectua mișcări de masaj cu ajutorul pietrelor, urmând ca acestea să fie poziționate de-a lungul coloanei vertebrale, pe abdomen, pe piept, pe față, în palme, pe picioare sau chiar între degetele de la picioare, în funcție de problemele musculare cu care vă confruntați.

Datorită proprietăților vindecătoare, pietrele vulcanice elimină dezechilibrul din organism astfel încât vă puteți bucura de îmbunătățirea somnului, a sistemului imunitar, precum și de îmbunătățirea circulației sangvine. 

Masajul cu Bețe de Bambus

Mai profund decât simplul masaj anticelulitic sau de remodelare, masajul cu bețele de bambus reduce stratul de grăsime, contribuie la detoxifierea organismului, în timp ce revitalizează și relaxează întregul organism.

Bogată în minerale, calciu și magneziu, substanța silica regăsită în compoziția bețelor de bambus contribuie la susținerea frumuseții și aspectului suplu, ferm și tonifiat al pielii.

Datorită acestor instrumente terapeuții pot pătrunde în profunzimea țesutului, dizlocând prin rulare celulele adipoase și reducând totodată surplusul de apă responsabil cu aspectul denivelat al pielii. Nicio altă metodă de remodelare corporală non-invazivă nu se poate mândri cu asemenea rezultate.

Masajul cu Săculeți cu plante aromatice

De inspirație thailandeză, săculeții cu plante medicinale au numeroase proprietăți terapeutice care ajută la relaxarea profundă. Aceștia sunt încălziți în baie de aburi pentru ca proprietățile curative să pătrundă, la contactul cu pielea, în țesutul epidermic și mai departe către organele interne.

Masajul de realizează prin mișcări circulare lente pentru a detensiona zonele afectate, fiecare plantă având rolul de a stimula o anumită zonă a organismului:

 • ghimbirul: ameliorează tulburările digestive, are un efect calmant pentru durerile abdominale, ajută digestia.
 • lemnul dulce: are efect antiinflamator, reduce inflamația și calmează durerile.
 • iasomia: calmează sistemul nervos, îmbunătățește circulația, ameliorează durerile musculare, este recomandată în cazul depresiilor, neurasteniei, migrenelor, tulburărilor circulatorii.
 • echinaceea: combate răceala, stimulează sistemul imunitar să lupte împotriva infecțiilor.

Masajul cu Ventuze Moi

Terapia cu Ventuze moi reduce stresul și spasmele care blochează circulația optimă a sângelui, fiind potrivită pentru eliminarea migrenelor, cât și pentru detoxifierea organismului și chiar reducerea celulitei.

Ventuzele din silicon sunt varianta modernă a ventuzelor clasice din sticlă și funcționează pe același principiu: utilizează sucțiunea, formând un vid pe suprafața pielii. Acest proces determină activarea circulației sangvine în special în zonele în care aceasta a stagnat, astfel încât întregul corp va contribui la vindecarea și detoxifierea zonelor cu probleme.

Spre deosebire de ventuzele clasice, cele moi pot fi utilizate și în mișcare.

Masajul cu Ventuze de Sticlă

Utilizate încă din cele mai vechi timpuri, masajul cu ventuzele din sticlă reprezintă o formă alternativă de medicină. 

Terapeutul va da foc unui bețișor înmuiat în alcool, apoi îl va introduce în ventuza de sticlă pentru a favoriza absorbția oxigenului, astfel încât atunci când va fi poziționată pe piele, aceasta să creeze un vacuum. Ventuzele sunt lăsate să acționeze 5-10 minute, timp în care pielea începe să “se umfle” și să se înroșească, semn că procesul de sucțiune a fost realizat cu succes. 

Printre beneficiile pe care le oferă ventuzele din sticlă se înumără și:

 • tratarea răcelilor și a gripei
 • îmbunătățește circulația sângelui în organism 
 • contribuie la regenerarea țesuturilor
 • elimină durerile musculare

Terapia prin percuție

Terapia prin percuție reprezintă un procedeu terapeutic realizat cu ajutorul unui aparat electric pentru masaj numit Theragun. Acest instrument a fost dezvoltat de către ingineri, fizioterapeuți, antrenori și sportivi profesioniști cu scopul de a oferi un răspuns potrivit procesului de recuperare post-antrenament, ce necesită o atenție deosebită.

 

Theragun produce o mișcare vibrantă ce favorizează creșterea fluxului de sânge și reducerea durerii musculare. Potrivit în special persoanelor care depun efort fizic în cadrul antrenamentelor sportive sau în sala de fitness, acesta ajută la recuperarea rapidă, eliminarea disconfortului din timpul sesiunilor și sporește performanțele fizice.

Pernele pentru drenaj limfatic

Sistemul limfatic are rolul de a realiza schimbul de substanțe dintre sânge și țesuturi. Acesta filtrează toate elementele nocive și apără întregul organism. Buna funcționare a sistemului limfatic asigură fluxul limfatic și eliminare toxinelor. Atunci când acesta este afectat, țesuturile se vor umfla, fiind accentuate chiar și unele probleme de sănătate.

 

Printre beneficiile pe care le oferă pernele pentru drenaj limfatic se înumără și:

 • detoxifierea organismului
 • combaterea retenției de apă
 • eliminarea senzației de picioare grele
 • creșterea gradului de oxigenare a țesuturilor
 • ameliorarea problemelor circulatorii

Tok Sen

Masajul realizat cu ajutorul instrumentului Tok Sen este utilizat încă din antichitate, de inspirație thailandeză, cu scopul de a elibera blocajele energetice, tensiunea musculară și de a contribui la refacerea osaturii. 

 

Loviturile ritmice a instrumentelor din lemn pe punctele terapeutice produc o vibrație ce pătrunde în profunzimea țesuturilor până la nivel intracelular, contribuind la detensionarea musculară și stimularea sistemului circulator.

Newsletter Urban Masaj

Newsletter

Prin abonare confirmați că aveți peste 18 ani și ați citit politica de confidențialitate împreună cu termenii și condițiile