Masaj la domiciliu de la doar 300 lei 200 lei

TERAPIA SHOCKWAVE

PROCEDURĂ DE STIMULARE MUSCULARĂ PRIN INTERMEDIUL APARATULUI TIMTAM ȘI MOBILIZĂRILOR MANUALE

Știi deja ce masaj sau terapie îți dorești? Efectuează o programare telefonic

15 de minute

30 lei

Programare

30 de minute

70 lei

50 lei

Programare

Cine poate beneficia de terapia Shockwave?

Atleți

Sportivi profesioniști își utilizează musculatura la maxim

Persoane active

Sportivi amatori sau persoane ce fac sport regulat

Persoane sedentare

Ce stau foarte mult pe scaun sau fac mișcări repetitive

Ce este terapia Shockwave?

TimTam Percussion Massager este un aparat inovator, dezvoltat de ingineri împreună cu fizioterapeuți, antrenori și sportivi profesioniști, pentru a oferi un răspuns procesului de recuperare post-antrenament.

Mișcarea vibrantă pe care acesta o produce favorizează creșterea fluxului de sânge și reducerea durerii musculare.

Beneficiile utilizării aparatului TimTam:

  • RECUPERARE RAPIDĂ – Puterea de masaj pentru leziunile musculare poate accelera timpul de recuperare cu până la 30%.
  • ANTRENAMENT INTENS ȘI REGULAT – Masajul după un antrenament reduce acumularea de acid lactic și  durerea musculară, ceea ce înseamnă mai puțin discomfort și sesiuni mai bune.
  • PERFORMANȚĂ CRESCUTĂ – Masajul, după un antrenament sportiv, s-a dovedit a crește performanța cu 2–5%, în cazul când acesta este practicat cu regularitate.

Beneficii ale terapiei ShockWave

5/5
Elena
Elena
Read More
Romeo este o persoana foarte foarte pozitiva si nu de complezenta. Asa este el. Experienta mea cu el a fost si este una foarte completa. De la ajutorul pe care mi l ofera in afectiunile mele si deja cu prima sedinta am simtit cu adevarat ca imi pot simti gatul si nu mai am dureri, pana la atmosfera foarte boutique a locatie, plus atmosfera confortabila pe care o degaja el prin discutii si buna dispozitie. Ma bucur mult ca i am intalnit. Zic la plural pentru ca Silvia (subiectul principal al locatiei - pentru mine) ma face sa ma simt ca acasa si sa asteapta cu ceai sau cafea:). Mai stam si la povesti. Fiti selectivi si mergeti la Urban Masaj:)
Laura
Laura
Read More
Oaza de relaxare, caldura si profesionalism!
Corina
Corina
Read More
I had such an amazing experience here! The massage was great and I left feeling a lot better. People are very respectful and they leave you the intimacy that you need to get ready for the massage. Everything is professional and it’s officially my favourite place! ♥️
Giancarlo
Giancarlo
Read More
Profesionalism de inalta clasa
Alina
Alina
Read More
D I V I N E! Treat your body like a temple with Urban Masaj. I went twice in a week and both therapists were just perfect. The mixed maneuvers used amplified my well-being. Can’t wait to come back for a longer session.
Niki
Niki
Read More
Attention to detail was amazing . Romeo and staff make you feel welcome and are very understanding . The complete massage experience .
Elena
Elena
Read More
Romeo, un adevarat profesionist!!Un loc exceptional si o atmosfera extraordinara cu oameni minunati!! Felicitari pentru tot!!
Previous
Next

Masaj la Domiciliu

90 de minute la preț de 60 minute –  300 lei 200 lei

Zile
Ore
Minute
Secunde