În luna August beneficiezi de 20% reducere la Royal Feet Ritual by SABON

Terapia prin Percuție

de la doar 30 LEI

Știi deja ce masaj sau terapie îți dorești? Efectuează o programare telefonic

15 minute

Ședința
50lei
30 lei
  •  

30 minute

Ședința
70lei
50 lei
  •  

Terapia prin Perutie

Terapia prin percuție este un procedau terapeutic bazat pe un aparat electric pentru masaj. Acesta este un aparat inovator, dezvoltat de ingineri împreună cu fizioterapeuți, antrenori și sportivi profesioniști, pentru a oferi un răspuns procesului de recuperare post-antrenament.

Mișcarea vibrantă pe care acesta o produce favorizează creșterea fluxului de sânge și reducerea durerii musculare.

Beneficiile utilizării aparatului :

  • RECUPERARE RAPIDĂ – Puterea de masaj pentru leziunile musculare poate accelera timpul de recuperare cu până la 30%.
  • ANTRENAMENT INTENS ȘI REGULAT – Masajul după un antrenament reduce acumularea de acid lactic și  durerea musculară, ceea ce înseamnă mai puțin discomfort și sesiuni mai bune.
  • PERFORMANȚĂ CRESCUTĂ – Masajul, după un antrenament sportiv, s-a dovedit a crește performanța cu 2–5%, în cazul când acesta este practicat cu regularitate.
Terapia prin Percuție 1

Terapia prin Perutie

Aparat TheraGun by Therabody

A fost conceput în colaborare cu fizioterapeuți, antrenori și sportivi profesioniști.Utilizând aparatul TheraGun vă puteți recupera mai repede, puteți economisi timp, puteți îmbunătăți performanța și puteți reduce durerea. Aparatul dispune de un motoraș electric de turație mare ce antrenează un braț la capătul căruia se află inseria de cauciuc. Cu presiune mică la nivel local se obține o vibrație ce pătrunde în profunzime la nivel muscular astfel se eliberează contractura musculară, mușchiul se realizează și se sporește circulația locală în același timp

Terapia prin Percutie

Momentul tău de relaxare