Efectuează rapid o

Pagina principală » Masaje Terapeutice » Masaj drenaj limfatic pentru îmbunătățirea circulației

Masaj Drenaj limfatic și Presoterapie

Rezerză-ți masajul sau terapia dorită în doar câteva secunde

Pentru lista de prețuri Urban Masaj click aici

Descriere

Masajul drenaj limfatic este recomandat atât persoanelor cu probleme de sănătate cât și celor care doresc să-și sporească eficiența corpului stimulând circulația lichidului limfatic

Sistemul limfatic este o rețea complexă ce este răspândită în tot corpul nostru. Prin această rețea circulă lichidul limfatic ce are ca rol de „reciclare” în corpul uman. Practic lichidul preia toate elementele organice ce nu mai sunt folositoare corpului, are rol de bază pentru sistemul imunitar și reîntoarce în sânge anumite proteine și grăsimi.

Însă datorită unor factori externi sau interni, acest lichid nu mai poate circula eficient și apar anumite blocaje. Blocaje ce se manifestă prin simptome precum picioare reci sau mâini reci, nealimentarea eficientă cu sânge a anumitor părți ale corpului ce pot cauza anumite dureri, oboseală sau traume post-accident.

Masaj drenaj limfatic manual

Un terapeut profesionist din cadrul Urban Masaj o să vă acorde un masaj special conceput pentru drenajul limfatic din corpul dumneavoastră. Masajul stimulează circulația lichidului limfatic în corp și vă atenuează simptomele chiar de la primele ședințe. Pentru un tratament cât mai eficient sunt recomandate mai mult de 3 ședințe. Durata unei ședințe este de aproximativ 60 minute.

Masaj drenaj limfatic aparat I-Press 4

Aparatul I-Press este o tehnologie de ultimă oră ce stimulează circulația sângelui și drenajul limfatic. Practic aparatul se bazează pe compresii și relaxări zonale utilizând o pompă specială cu art și niște fașe presurizate, favorizând refacerea și concentrând drenajul pe anumite zone ale corpului. Timpul aparatului se programează în funcție de zona corpolară și poate dura până la 30 minute.