Activitatea salonului este sistată temporar datorită pandemiei cauzată de virusul Corona

[wpseo_breadcrumb]

Presopunctură

Rezerză-ți masajul sau terapia dorită în doar câteva secunde

Pentru lista de prețuri Urban Masaj click aici

Descriere

Sau metoda de menținere zilnică a sanatății. Este o forma de terapie ce constă în presiuni executate cu degetul mare, cu palma, fără ajutorul altor instrumente. Reprezintă forma modernă a uneia dintre cele mai vechi terapii, datată dinainte ca omul sa dezvolte cunoștințe solide de anatomie.

Presopunctura activează resursele interne de vindecare, ghidând energiile subtile din corp pe traiectele preferențiale ale acesteia. Explicația eficienței sale se bazează pe un model energetic (nu biochimic), rezultatele terapiei aducând convigerea fermă ca organismul uman nu este format numai din carne și oase.

Energia vitală, Qi în chineză, circulă în corp de-a lungul unor meridiane ce leagă între ele organele și diverse parți ale corpului. Această produce circulația sângelui, încalzește corpul și luptă contra bolilor. Prin presiunile specifice se elimină blocajele energetice, restabilind curgerea continua și nestingherită a acesteia.

Tratamentul este relaxant, având usor efect de sedare, presiunile fiind aplicate gradual, în funcție de persoana și de zona masată a corpului. Include și tehnici de stretching, tehnici din masajul clasic suedez, procedee kinetoterapeutice, eliberări craniene și sacrale.

Presopunctura ajuta la corectarea posturii, la creșterea flexibilității articulațiilor, tendoanelor și muschilor. Reechilibrând fluxul energetic în organism, contribuie semnificativ la buna funcționare a sistemului neurovegetativ.

Ședința de presopunctură se desfasoară pe o saltea cu grosimea 10 – 15 cm, fară uleiuri sau creme, pacientul fiind îmbracat, protejandu-se astfel intimitatea și crescând gradul de confort.

PREVENIREA ÎNSEAMNĂ INGRIJIRE!

Un organism care funcționează normal iși rezolvă singur îmbolnăvirile. Dar, pentru aceasta, fiecare trebuie sa învețe să se simtă raspunzător și să includă această terapie în viața sa.

PACHET 5 MASAJE LA DOAR 600 LEI 800 LEI
Oferta este valabilă toată luna Martie doar pentru doamne/domnișoare!

Detalii aici > 
close-link

Pachet de 5 masaje la doar 600 lei 800 lei

Oferta este valabilă toată luna Martie pentru doamne și domnișoare