Efectuează rapid o

Mindful Hatha Yoga

Descriere

Yoga la origine înseamnă uniune – acea uniune a corpului cu mintea și emoțiile noastre.

Yoga înseamna conexiune cu interiorul nostru într-o stare de prezență și armonie fizică și energetică.

Hatha Yoga înseamnă echilibrarea părții drepte cu partea stânga a corpului, echilibrarea yin-ului cu yang-ul, a părții creative a creierului cu partea rațională. Este este un stil de yoga tradițional ce combină tehnici de respirație benefice pentru starea noastră de bine, cu meditație, cu posturi (asane) menite sa ne corecteze postura și cu relaxare profundă.

Cui i se adresează?

  • Este un stil de yoga perfect pentru oricine, indiferent de sex, vârstă, greutate sau nivel de flexibilitate.
  • Este recomandat mai ales începătorilor datorită accentului pus pe aliniament și respirație, însă poate fi practicat și de cei avansați care deja au evoluat cu aceste noțiuni. Posturile pot fi adaptate în funcție de nivelul fiecarui participant.
  • Este benefic oricui dorește să-și dezvolte flexibilitatea, să corecteze postura coloanei vertebrale, să elibereze tensiunile din corp și să experiemnteze o stare de relaxare, armonie și echilibru interior.

Corpul nostru este templul nostru. Trebuie sa il onoram de fiecare data asa cum merita, sa-i observam nevoile cu atentie, sa invatam sa-l ascultam si sa-l mentinem sanatos.

Daca iti doresti o viata echilibrata intr-un oras agitat, yoga poate fi forma ta de terapie prin care sa ajungi la mindfulness si prin care sa iti mentii sanatatea pe toate planurile.

În fiecare luni, de la ora 19:00, timp de 1h 30 minute, ne mișcăm conștient și aducem corpul în stare de vindecare.

Înscrierea la clasă se face pe bază de rezervare la 0771 404 554, iar clasa se ține cu maximul 6 participanți și minim 3.

Vă așteptăm cu drag!

  • Ședință (90 min) – 50 lei
  • Pachet 8 ședințe – 350 lei

Configurare masaj

Configurează-ţi propriul masaj pornind de la un masaj de bază, stabilind totul până în cele mai mici detalii ...

Masaje - Terapii - Recuperare