Oferta cuplu 1

Celebrăm dragostea toată luna Februarie

Masaj pentru Cuplu

Cu add-on gratuit pentru tine și partenerul tău

60 minute de masaj cu doar 420 lei 480 lei
  Selectați oferta*

  Dorești să incluzi și un addon masajului tău? (2 addon-uri gratuit, al-3 lea addon +30 lei)

  Locația dorită

  *vă rugăm să vă asigurați că adresa de email și numărul de telefon sunt corecte
  *câmpurile marcate cu „*” sunt obligatorii
  *mai multe informații despre add-on-uri aici

  Ofertă Valentines Day - Masaj de Cuplu

  În agitația zilnică, timpul petrecut alături de persoana iubită este deseori neglijat din cauza oboselii, stresului sau a orelor de muncă interminabile.

  Relația de cuplu sănătoasă este cea în care momentele petrecute în doi sunt o prioritate pentru ambii parteneri.

  Masajul de cuplu vă oferă exact acel moment de reconectare de care aveți nevoie. În timp ce stresul dispare datorită tehnicilor de relaxare a terapeuților noștri profesioniști, poți simți cum conexiunea dintre tine și persoana iubită devine mai puternică.

  Doar în luna Februarie îți poți personaliza în mod gratuit Masajul de Cuplu prin alegerea câte unui add-on atât pentru tine, cât și pentru partenerul tău:

  Listă add-ons: pietre calde, bețe de bambus, săculeți cu plante aromate, ventuze moi/ de sticlă, terapia prin percuție, tok sen.

  Terapeuții Urban Masaj

  Locațiile noastre

  Rulează videoul
  Rulează videoul
  Rulează videoul
  5/5

  Clienți mulțumiți

  Ne dorim ca fiecare vizită în saloanele noastre să se transforme într-o experiență de 5 stele. De aceea, terapeuții noștri au nenumărate certificări și ore de experiență, sunt train-uiți în mod constant și sunt atenți la cel mai mic detaliu. Terapiile noastre se personalizează în funcție de nevoile fiecărui client în parte.

  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Il cunosc pe Romeo Tudorache de aproximativ 10 ani si pot sa spun ca a transferat toata experienta sa personalului de la Urban Masaj si experienta a fost WOW! Felicitari pentru ce faceti!
  client: Florin
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Urban Masaj se evidentiaza prin atentie, implicare si servicii care se personalizeaza in functie de afectiune si de evolutia ei. GOOD JOB GUYS !
  client: Adriana
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Iubesc masajele la Urban. Am plecat de acolo mai Zen ca nicio data, tot corpul imi era usor si relaxat. Va Multumesc din suflet
  client: Karma
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Foarte mulțumit de serviciile oferite, atât la recepție cât și despre masaj, am fost la Bianca, o persoană cu experiență, salon curat. Oameni educați și cu bun simț! Recomand, din partea mea 5 stele.
  client: Gabriel
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  De departe cel mai bun loc pentru masaj din Bucuresti! Personal amabil, profesionist si un loc unde te poti relaxa cu adevarat! 😍💆🏻‍♀️
  client: Florentina
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Locatie atent amenajata si echipa sociabila, empatica si profesionista!
  client: Madalina
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Serviciile sunt pe masura asteptarilor , chiar mai mult! Locatia este superba cu o ambianta foarte placuta. Recomand cu incredere! After work relax! 💪
  client: Cezar
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Salonul este foarte frumos și am avut parte de un masaj foarte relaxant. Consider că acest loc merit 5 stele 🙂
  client: Lucian
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Am fost in locatia de la Str. Austrului nr. 54. Am ales varianta de masaj de cuplu. Pot sa spun ca niciodata nu am fost asa de relaxat si de binedispus dupa ce am plecat de acolo. Ma simteam diferit (in bine) fata de cum venisem prima data...
  client: Alin
  Previous slide
  Next slide

  Beneficiile masajului

  Oferta cuplu 2
  Oferta cuplu 3
  Oferta cuplu 4
  Oferta cuplu 5
  Oferta cuplu 6
  Oferta cuplu 7
  Oferta cuplu 8
  Oferta cuplu 9

  Momentul tău de relaxare

  Newsletter Urban Masaj

  Newsletter

  Prin abonare confirmați că aveți peste 18 ani și ați citit politica de confidențialitate împreună cu termenii și condițiile