Activitatea salonului este sistată temporar datorită pandemiei cauzată de virusul Corona

Pilates - Echilubru muscular și tonus

Individual

RON 100
60min/ședință

Clasă

RON 30
60min/ședință
  • Minim 4 persoane

Cuplu

RON 170
60min/ședință

Descriere

Ce este Pilatesul

Pilatesul este o forma de antrenament fizic ce activeaza mai multe grupe musculare din corp si incurajeaza o postura corecta, un ritm de viata sanatos, tonus muscular, buna functionare a sistemului cardio-respirator si buna functionare a articulatiilor

De ce Pilates

Daca duci un ritm de viata sedendar sau stai ore in sir pe scaunul de la birou, Pilatesul este o metoda eficienta de a face miscare chiar daca esti incepator sau nu te pricepi foarte mult in ceea ce priveste sportul. Pilatesul iti permite sa te destinzi, sa-ti pui muschii in miscare, sa-ti mentii flexibilitatea si sa-ti formezi o postura corecta, sanatoasa.

Sporirea eficientei Pilates

Pilatesul ca orice alta forma de miscare sau sport, implica o dedicare minima. Adica un numar minim de ore pe saptamana (recomandat minim 2 sau 3) in asa fel incat sa aveti beneficii vizibile de durata. Cu cat faceti mai multe ore cu o oarecare consistenta saptamanala (consistenta saptamanala fara pauze lungi de saptamani sau luni) o sa puteti culege beneficiile chiar si dupa prima luna de practica.

Cui se adreseaza Pilatesul

Se adreseaza oricarei persoane, indiferent de sex, care nu are probleme de sanatate ce-l impiedica sa execute exercitii cu greautatea corporala. Insa fie ca aveti probleme de sanatate sau nu, este indicata consultarea unui medic pentru a va asigura ca sunteti apt de sport.

Un gand bun de la instructor

Pilatesul pentru mine este mult mai mult decat executarea unor exercitii intr-un mod corect, as putea spune ca este o alta modalitate de a exprima arta. Cand am inceput sa predau aceasta ramura a aerobicului m-am simtit eliberata de tot ceea ce era nociv inauntrul meu (atat fizic cat si psihic). Nimic nu m-ar fi putut opri sa profit la maximum de toate beneficiile oferite de o clasa de pilates. Vine o vreme in viata noastra cand invătăm cu adevarat sa traim, sa simtim dinamica vietii, sa strabatem dumuri lungi si uneori anevoioase până ajungem acolo unde ne dorim. Pilatesul, însă, ne poarta pe carari neintalnite, in drumetii pline de zambete, culegând roadele fara a cere nimic in schimb.

Alexandra - Instructor Pilates

PACHET 5 MASAJE LA DOAR 600 LEI 800 LEI
Oferta este valabilă toată luna Martie doar pentru doamne/domnișoare!

Detalii aici > 
close-link

Pachet de 5 masaje la doar 600 lei 800 lei

Oferta este valabilă toată luna Martie pentru doamne și domnișoare