Efectuează rapid o

Terapia Craniosacrală

Descriere

Terapia craniosacrală este o metodă blândă de evaluare şi îmbunătăţire a funcţionării sistemului fiziologic al corpului, numit sistem craniosacral – compus din membranele meningeale şi lichidul cefalorahidian care înconjoară şi protejează creierul şi măduva spinării.

Terapia craniosacrală stimulează procesul natural al corpului, de autocorectare şi autovindecare.

Mihail Lambru este specialistul Urban Masaj ale cărui mâini sunt de aur.

  • Ședința 75 minute – 200 lei
  • Pachet de 10 ședințe – 1700 lei
  • Ședința pentru copii 50 – 60 minute – 140 lei
  • Pachet de 10 ședințe copii – 1100 lei

Pachet Terapie Bowen și Terapie Craniosacrală (90 min/pers) – 290 lei

Bine de știut!

Cristina Alexandrescu (specialist terapia Bowen) și Mihail Lambru (specialist terapia Craniosacrală) sunt cei doi specialiști ale căror mâini fac minuni. Colaborarea lor a început în 2017, integrând în ședințe comune cele două tehnici. Au ales provocarea de a încerca ceva nou și rezultatele au apărut prin reacția de răspuns a clienților.

Au reușit astfel să vină în întâmpinarea problemelor cu soluții concrete și cu efect stabil pe termen lung.  Aceasta abordare s-a dovedit a fi benefică pentru: migrene, probleme cauzate de stres, insomnie, anxietate, atacuri de panică, depresie, dureri fizice care nu au o cauză explicabilă, probleme ale coloanei vertebrale și multe altele.

Aceste terapii se adresează atât persoanelor cu probleme de sănătate cât și celor ce vor să-și păstreze un tonus de viață normal și să facă față stresului zilnic mai ușor.

Sunt recomandate tuturor categoriilor de vârstă și nu interacționează negativ cu nicio altă formă de terapie sau medicație, fiind terapii fără risc sau efecte secundare.

Mai multe detalii depre Cristina si Mihail apasa AICI

Pachet Terapie Bowen și Terapie Craniosacrală (90 min/pers) – 290 lei

Masaje - Terapii - Recuperare