Activitatea salonului este sistată temporar datorită pandemiei cauzată de virusul Corona

Terapia manuală

Descriere

Terapia manuală este o practică străveche. Dezvoltată în special în Orient, este menționată de Hipocrate în lucrările sale în urmă cu peste 2500 de ani.

La Urban Masaj adăugăm beneficiilor unei tehnici milenare și pe cele ale confortului și îngrijirii moderne.

La Uraban Masaj terapia manuală este realizată ca un complex de  tehnici kinetoterapeutice, aplicate local, cu rolul de a îmbunătăți capacitatea funcțională și motorie a organismului, și favorizând recuperarea medicală.

Terapia manuală se efectuează prin aplicarea cu precizie a forței manuale la nivelul articulațiilor, țesuturilor conjunctive sau asupra mușchilor scheletici cu scopul de a îmbunătății mobilitatea zonelor restricționate.

Terapia manuală este utilă  pentru tratarea articulațiilor care nu au o mobilitate adecvată și care pot provoca disconfort, durere sau chiar o afectare a funcției de postură și mișcare.

Asociată cu manipulări sau mobilizări și combinată cu tehnici de kinetoterapie, terapia manuală atenuează durerea și tratează diferite afecțiuni ale aparatului locomotor.

Terapia manuală este utilizată în tratamentul complex al durerilor, al disconfortului de la nivelul coloanei vertebrale sau a cutiei toracice, capului, limitări de mobilitate ale coloanei vertebrale sau articulațiile membrelor. Terapia manuală acționează  eficient nu doar asupra aparatului locomotor ci și asupra funcțiilor organelor interne și sistemelor.

 

  • Terapie manuală (30 min) – 100 lei
  • Pachet 10 ședințe terapie manuală (30 min durata ședinței) – 900 lei

Masaje - Terapii - Recuperare

PACHET 5 MASAJE LA DOAR 600 LEI 800 LEI
Oferta este valabilă toată luna Martie doar pentru doamne/domnișoare!

Detalii aici > 
close-link

Pachet de 5 masaje la doar 600 lei 800 lei

Oferta este valabilă toată luna Martie pentru doamne și domnișoare