În luna August beneficiezi de 20% reducere la Royal Feet Ritual by SABON

Terapie Manuala Avansata

Ofertă de bun venit la doar 150 lei

Știi deja ce masaj sau terapie îți dorești? Efectuează o programare telefonic

50 minute

Pentru prima ședință
250lei
150 lei
  •  

50 minute

O ședință de masaj
250 lei
  •  

Pachet 4 ședințe

4 ședințe x 50 minute
800 lei
  •  

80 minute

O ședință full body
350 lei
  •  

PACHET FULL BODY

4 ședințe x 80 minute
1200 lei
  •  

Terapia Manuala

Terapia Manuala

Terapia Manuala este definită ca o abordare clinică, în care practicienii își folosesc mâinile, utilizând tehnici specifice în încercarea de a reduce durerile articulare, tensiunea musculară, durerea musculară și disfuncțiile articulare.

Terapia Manuala este un domeniu avansat în fizioterapie care se bazează pe examinarea pacientului, astfel încât tehnicile folosite să fie cele mai potrivite pentru fiecare pacient în parte.

Tehnicile care alcătuiesc Terapia Manuala sunt:

Este un masaj de profunzime în care terapeutul aplică o presiune lentă și fermă pentru a elibera tensiunea musculară. Accentul se pune pe cele mai profunde straturi de țesut muscular, tendoane și fascia (stratul protector care înconjoară mușchii, oasele și articulațiile).

Punctele Trigger sunt zone dureroase, tensionate, care se găsesc în mușchi si pot afecta atât mușchiul cât și fascia. Ele pot fi găsite oriunde pe corp, fiind una dintre cele mai frecvente cauze ale durerii miofasciale. Terapeutul poate elibera aceste puncte dureroase și tensionate într-un mușchi și poate ajuta la obținerea de rezultate pe termen lung.

Reprezintă mișcările pasive ale suprafețelor articulare efectuate de terapeut, cu scopul de a diminua durerea și de a crește flexibilitatea articulațiilor.

Stretching-ul asistat este folosit pentru a crește mobilitatea și flexibilitatea unui mușchi sau a unui grup de mușchi. Aceasta tehnica poate fi utilizată nu numai pentru clientela generalizată, ci și pentru copii, vârstnici și cei cu dizabilități fizice.

Terapia Mulligan se folosește pentru a trata o varietate de afecțiuni, inclusiv dureri de gât, de spate și afecțiuni ale membrelor inferioare și superioare. Concepută pentru a reduce durerea și a îmbunătăți aria de mișcare a pacientului, terapia Mulligan implică glide-uri naturale apofizare (NAGS), glide-uri naturale apofizare susținute (SNAGS) și mobilizare cu mișcare (MWM) pentru tratamentul afecțiunilor musculo-scheletale.

Nu aveți timp să veniți la noi?

Masaj la Domiciliu

Un masaj de 60 de minute la doar 350 lei  300 lei

5/5

Clienți mulțumiți

Ne dorim ca fiecare vizită în saloanele noastre să se transforme într-o experiență de 5 stele. De aceea, terapeuții noștri au nenumărate certificări și ore de experiență, sunt train-uiți în mod constant și sunt atenți la cel mai mic detaliu. Terapiile noastre se personalizează în funcție de nevoile fiecărui client în parte.

⭐⭐⭐⭐⭐
Il cunosc pe Romeo Tudorache de aproximativ 10 ani si pot sa spun ca a transferat toata experienta sa personalului de la Urban Masaj si experienta a fost WOW! Felicitari pentru ce faceti!
client: Florin
⭐⭐⭐⭐⭐
Urban Masaj se evidentiaza prin atentie, implicare si servicii care se personalizeaza in functie de afectiune si de evolutia ei. GOOD JOB GUYS !
client: Adriana
⭐⭐⭐⭐⭐
Iubesc masajele la Urban. Am plecat de acolo mai Zen ca nicio data, tot corpul imi era usor si relaxat. Va Multumesc din suflet
client: Karma
⭐⭐⭐⭐⭐
Foarte mulțumit de serviciile oferite, atât la recepție cât și despre masaj, am fost la Bianca, o persoană cu experiență, salon curat. Oameni educați și cu bun simț! Recomand, din partea mea 5 stele.
client: Gabriel
⭐⭐⭐⭐⭐
De departe cel mai bun loc pentru masaj din Bucuresti! Personal amabil, profesionist si un loc unde te poti relaxa cu adevarat! 😍💆🏻‍♀️
client: Florentina
⭐⭐⭐⭐⭐
Locatie atent amenajata si echipa sociabila, empatica si profesionista!
client: Madalina
⭐⭐⭐⭐⭐
Serviciile sunt pe masura asteptarilor , chiar mai mult! Locatia este superba cu o ambianta foarte placuta. Recomand cu incredere! After work relax! 💪
client: Cezar
⭐⭐⭐⭐⭐
Salonul este foarte frumos și am avut parte de un masaj foarte relaxant. Consider că acest loc merit 5 stele 🙂
client: Lucian
⭐⭐⭐⭐⭐
Am fost in locatia de la Str. Austrului nr. 54. Am ales varianta de masaj de cuplu. Pot sa spun ca niciodata nu am fost asa de relaxat si de binedispus dupa ce am plecat de acolo. Ma simteam diferit (in bine) fata de cum venisem prima data...
client: Alin
Previous
Next

Momentul tău de relaxare