Nou la Urban Masaj

Terapie Manuala Avansata

Ofertă de bun venit la doar 150 lei

Știi deja ce masaj sau terapie îți dorești? Efectuează o programare telefonic

Despre

Terapeutul nostru

Stefan este fizioterapeut cu experiență, a fost în echipa de pregătire pentru Simona Halep, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer în circuitele ATP World și Grand Slam. A pregătit peste 100 de terapeuți în tehnicile de terapie manuala.

Terapia Manuala

Terapia Manuala este definită ca o abordare clinică, în care practicienii își folosesc mâinile, utilizând tehnici specifice în încercarea de a reduce durerile articulare, tensiunea musculară, durerea musculară și disfuncțiile articulare.

Terapia Manuala este un domeniu avansat în fizioterapie care se bazează pe examinarea pacientului, astfel încât tehnicile folosite să fie cele mai potrivite pentru fiecare pacient în parte.

Tehnicile care alcătuiesc Terapia Manuala sunt:

Este un masaj de profunzime în care terapeutul aplică o presiune lentă și fermă pentru a elibera tensiunea musculară. Accentul se pune pe cele mai profunde straturi de țesut muscular, tendoane și fascia (stratul protector care înconjoară mușchii, oasele și articulațiile).

Punctele Trigger sunt zone dureroase, tensionate, care se găsesc în mușchi si pot afecta atât mușchiul cât și fascia. Ele pot fi găsite oriunde pe corp, fiind una dintre cele mai frecvente cauze ale durerii miofasciale. Terapeutul poate elibera aceste puncte dureroase și tensionate într-un mușchi și poate ajuta la obținerea de rezultate pe termen lung.

Reprezintă mișcările pasive ale suprafețelor articulare efectuate de terapeut, cu scopul de a diminua durerea și de a crește flexibilitatea articulațiilor.

Stretching-ul asistat este folosit pentru a crește mobilitatea și flexibilitatea unui mușchi sau a unui grup de mușchi. Aceasta tehnica poate fi utilizată nu numai pentru clientela generalizată, ci și pentru copii, vârstnici și cei cu dizabilități fizice.

Terapia Mulligan se folosește pentru a trata o varietate de afecțiuni, inclusiv dureri de gât, de spate și afecțiuni ale membrelor inferioare și superioare. Concepută pentru a reduce durerea și a îmbunătăți aria de mișcare a pacientului, terapia Mulligan implică glide-uri naturale apofizare (NAGS), glide-uri naturale apofizare susținute (SNAGS) și mobilizare cu mișcare (MWM) pentru tratamentul afecțiunilor musculo-scheletale.

Terapie manuala
Selectează oferta

Nu aveți timp să veniți la noi?

Masaj la Domiciliu

Un masaj de 60 de minute la doar 350 lei  300 lei

Urban Masaj reprezintă un concept de viață urbană unde grija pe care o purtăm sănătății reprezintă o primă opțiune de vindecare și de încetinire a proceselor de îmbătrânire. Proiectul a luat naștere în anul 2017 urmare a creșterii nevoii de relaxare și evadare din spațiul cotidian dar rămânând, în același timp, ancorat în freamătul urban.

În cadrul salonului nostru regăsiți o gamă completă de masaje terapeutice, masaje pentru remodelare, terapii pentru față și corp, yoga și terapii alternative.

× Contactează-ne