Terapia All Love

EMOȚIILE CE NU SUNT DIGERATE, CREEAZĂ BLOCAJE

90 de minute

250 lei

Programare

Terapia All Love

Persoane de toate vârstele

Ce doresc să descoperirea și echilibrarea emoțională

Terapia All Love

Emoțiile netrăite deplin, nasc blocaje energetice care ne pot împiedica să traim viața în armonie cu noi înșine, cu cei din jurul nostru, cu  natura și cu  întreg Universul. În viața de zi cu zi trecem printr-o serie de emoții și trăiri pe care le constientizăm și le manifestăm mai mult sau mai puțin. Inhibarea sau negarea acestora determină acumularea de tensiuni, ce pot genera comportamente nedorite, și în timp, chiar îmbolnavirea corpului fizic.

All Love cuprinde un set de tehnici ce ajuta la conștientizarea, acceptarea și eliberarea emoțiilor acumulate în structurile noastre psihice și chiar fizice prin conectarea la aspecte mai înalte ale ființei, Sufletul sau Sinele Superior.

În cadrul unei sedinte All Love se lucrează pe amplificarea energiei la nivel de suflet, scopul fiind functionarea optima a acestuia (sufletului) prin eliminarea blocajelor la nivel emotional, mental și chiar fizic. De ce? Pentru că, atunci când energia sufletului este întreagă, curatată și energizată, aceasta optimizeaza toate procesele de vindecare si de functionare ale fiintei umane. La nivel de suflet sunt stocate toate programele de sanătate, iubire, abundența, darurile/calitățile native ale persoanei.

Terapia All Love este dedicată sufletului și corpului tău. Vii ca să afli ce lucruri minunate îți pot spune acestea despre tine, vii pentru a (re)învața să comunici cu tine, să îți asculți corpul care păstrează amintiri despre care mintea aproape ca nici nu are idee, sau pe care crede ca le-a rezolvat demult.

Sistemul All Love a fost descoperit si ulterior rafinat de catre Patrick Ziegler, un celebru terapeut american cu o experienta de peste 30 de ani in terapii holistice. Ziegler este fondatorul sistemului All Love / SKHM / Seichim si este mentionat ca fiind omul de la care porneste aproape tot ceea ce numim Reiki non-traditional.

Terapia All Love

⭐⭐⭐⭐⭐
Il cunosc pe Romeo Tudorache de aproximativ 10 ani si pot sa spun ca a transferat toata experienta sa personalului de la Urban Masaj si experienta a fost WOW! Felicitari pentru ce faceti!
client: Florin
⭐⭐⭐⭐⭐
Urban Masaj se evidentiaza prin atentie, implicare si servicii care se personalizeaza in functie de afectiune si de evolutia ei. GOOD JOB GUYS !
client: Adriana
⭐⭐⭐⭐⭐
Iubesc masajele la Urban. Am plecat de acolo mai Zen ca nicio data, tot corpul imi era usor si relaxat. Va Multumesc din suflet
client: Karma
⭐⭐⭐⭐⭐
De departe cel mai bun loc pentru masaj din Bucuresti! Personal amabil, profesionist si un loc unde te poti relaxa cu adevarat! 😍💆🏻‍♀️
client: Florentina
⭐⭐⭐⭐⭐
Locatie atent amenajata si echipa sociabila, empatica si profesionista!
client: Madalina
⭐⭐⭐⭐⭐
Serviciile sunt pe masura asteptarilor , chiar mai mult! Locatia este superba cu o ambianta foarte placuta. Recomand cu incredere! After work relax! 💪
client: Cezar
⭐⭐⭐⭐⭐
Salonul este foarte frumos și am avut parte de un masaj foarte relaxant. Consider că acest loc merit 5 stele 🙂
client: Lucian
Previous
Next

PROGRAMARE ȘEDINȚĂ Terapia ALL LOVE

Oferta limitata!

Profită de ofertele Urban Masaj. Poți achiziționa un masaj de 50 min la doar 99 lei.

× Contactează-ne Available from 09:00 to 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday