Profită acum de un masaj terapeutic la doar 60 lei

Terapia All Love

EMOȚIILE CE NU SUNT DIGERATE, CREEAZĂ BLOCAJE

90 de minute

200 lei

150 lei

Programare

Cine poate beneficia de terapia All Love?

Persoane de toate vârstele

Ce doresc eliberare și echilibrare emoțională

Ce este terapia All Love?

Emoțiile netrăite deplin, nasc blocaje energetice care ne pot împiedica să traim viața în armonie cu noi înșine, cu cei din jurul nostru, cu  natura și cu  întreg Universul. În viața de zi cu zi trecem printr-o serie de emoții și trăiri pe care le constientizăm și le manifestăm mai mult sau mai puțin. Inhibarea sau negarea acestora determină acumularea de tensiuni, ce pot genera comportamente nedorite, și în timp, chiar îmbolnavirea corpului fizic.

All Love cuprinde un set de tehnici ce ajuta la conștientizarea, acceptarea și eliberarea emoțiilor acumulate în structurile noastre psihice și chiar fizice prin conectarea la aspecte mai înalte ale ființei, Sufletul sau Sinele Superior.

În cadrul unei sedinte All Love se lucrează pe amplificarea energiei la nivel de suflet, scopul fiind functionarea optima a acestuia (sufletului) prin eliminarea blocajelor la nivel emotional, mental și chiar fizic. De ce? Pentru că, atunci când energia sufletului este întreagă, curatată și energizată, aceasta optimizeaza toate procesele de vindecare si de functionare ale fiintei umane. La nivel de suflet sunt stocate toate programele de sanătate, iubire, abundența, darurile/calitățile native ale persoanei.

Terapia All Love este dedicată sufletului și corpului tău. Vii ca să afli ce lucruri minunate îți pot spune acestea despre tine, vii pentru a (re)învața să comunici cu tine, să îți asculți corpul care păstrează amintiri despre care mintea aproape ca nici nu are idee, sau pe care crede ca le-a rezolvat demult.

Sistemul All Love a fost descoperit si ulterior rafinat de catre Patrick Ziegler, un celebru terapeut american cu o experienta de peste 30 de ani in terapii holistice. Ziegler este fondatorul sistemului All Love / SKHM / Seichim si este mentionat ca fiind omul de la care porneste aproape tot ceea ce numim Reiki non-traditional.

Beneficiile terapiei All Love

  • Eliberare și echilibrare emoțională
  • Găsirea echilibrului interior
  • Vindecarea trecutului și împăcarea cu acesta
  • Acceptarea viitorului, eliberarea de frici
  • Creșterea încrederii în sine
  • Găsirea sensului vieții

Hey! Am pregatit ceva pentru tine.