-40% de Happy Hour la Urban Masaj! Masaj 60 min la 150 lei. Ofertă valabilă de Luni-Vineri între 11:00 și 17:00

Termeni și condiții masaj la domiciliu

Ultima modificare: 21.02.2021

SPA MASAJ SERVICES SRL
CUI: 37606023
Reg.Com: J40/7307/18.05.2017
Str.Austrului NR.54 Construcția C1 Parter București, Sector 2

Explicarea termenilor utilizați:

Noi – compania SPA MASAJ SERVICES SRL

Site, site-ul nostru, site-ului, paltformă – pagina web www.urbanmasaj.ro

Salon – punct de lucru fizic al companiei SPA MASAJ SERVICES SRL

Sediu, sediul nostru – Str. Austrului NR. 54, Sector 2, Bucuresti

Carduri cadou – document de o valoare definită, în titlu propriu, prin intermediul căreia se poate procura un masaj sau o terapie

Contribuitor – persoane fizice sau juridice ce publică informații pe site-ul www.urbanmasaj.ro

Client – persoana fizică sau juridică ce beneficiază de serviciile SPA MASAJ SERVICES SRL

Asociat, partener – terapeutul, colaborator al companiei SPA MASAJ SERVICES SRL

1. PROGRAMARE

1.1 Orice persoană fizică sau juridică are dreptul să efectueze o programare pentru un masaj la domiciliu

1.2 Programarea pentru masaj la domiciliu se efectuează telefonic sau prin intermediul formularului online de pe website

1.3 Datele de contact pentru programarea unui masaj la domiciliu sunt furnizate explicit în pagina de programare aferentă masajului la domiciliu

1.4 Pentru a efectua o programare la un masaj la domiciliu va trebui să ne furnizați următoarele date personale

  • Numele complet
  • Număr de telefon
  • Adresa de email validă
  • Adresa completă unde se efectuează masajul
  • Anul nașterii
  • Seria cărții de identitate

Aceste date sunt necesare pentru a ne permite să ne desfășurăm activitatea conform normelor legale și de siguranță a personalului.

Email-ul și numărul de telefon se pot utiliza și în scopuri de publicitate. Puteți vizita Politica de confidențialitate pentru a primi clarificări despre procesarea datelor dumneavoastră.

Însă trebuie să țineți minte că din baza noastră de date personală, cea aferentă scopurilor de marketing direct, puteți oricând să optați să fiți șters.

1.5 Adresa dumneavoastră de domiciliu nu este colectată de formularul online, nici anul nașterii și respectiv seria cărții de identitate. Datele acestea sunt solicitate separat de recepție în momentul confirmării programării, fiind date foarte sensibile acestea sunt păstrate în deplină confidențialitate și nu sunt transpuse în format digital din motive de securitate.

1.5.1 Adresa de domiciliu, anul nașterii, seria cărții de identitate, numele complet și numărul de telefon sunt utilizate în contractul de prestări servicii pe care dumneavoastră îl semnați în avans sau odată ce Terapeutul ajunge la domiciliul dumneavoastră.

1.5.2 Acest contract este necesar pentru a ne permite să ne desfășurăm activitatea în condiții optime de siguranță.

1.6 Adresa dumneavoastră de domiciliu este procesată în deplină confidențialitate și ne utilizăm de ea doar în scopul îndeplinirii serviciului sau pentru scopuri legale.

1.7 Data și ora programării este stabilită de comun acord cu dumneavoastră.

1.8 Dacă apar modificări în programul dumneavoastră aveți obligația să ne înștiințați telefonic că doriți să anulați programarea

1.9 În cazul în care aveți mai mult de 3 programări ce nu le-ați anulat în timp util sau adresa nu este corectă sau numărul de telefon pentru contact nu este corect, avem dreptul deplin ca să vă refuzăm prestarea serviciilor viitoare.

2. Răspundere limitată

2.1 SPA MASAJ SERVICES SRL și asociații, nu își asum răspunderea pentru eventualele complicații fizice ce pot surveni în urma nedeclarării sau declarării faptului că suferiți de o afecțiune

2.2 Toate informațiile prezente pe această pagină web, inclusiv descrierea serviciilor oferite, sunt furnizate doar în scopuri informative și nu sunt considerate sub nicio formă ca sfaturi medicale profesionale sau consultații medicale. Conținutul și serviciile de masaj oferite de SPA MASAJ SERVICES SRL, inclusiv terapiile, nu sunt menite să fie tratate ca un substitut al sfaturilor medicale de specialitate, diagnosticelor medicale și tratamentelor medicale de specialitate.

2.3 Utilizând serviciile puse la dispoziție de noi, vă oferiți acordul ferm că nu utilizați serviciile noastre ca substitut pentru un consult medical de specialitate, ca tratament medical sau ca orice altă formă ce denotă neprezentarea dumneavoastră la o clinică specializată în tratarea afecțiunii dumneavoastră medicale.

2.4 SPA MASAJ SERVICES SRL nu recomandă, promovează niciun produs, procedură, opinie sau orice altă informație ce ar putea fi menționată pe pagina unui serviciu. Utilizați informațiile regăsite în paginile site-ului nostru pe riscul dumneavoastră și nu garantăm sub nicio formă că acestea sunt adevărate, dovedite de teste medicale de specialitate sau dovedite de alte instituții acreditate.

2.5 Sub nicio formă, SPA MASAJ SERVICES SRL, nu recomandă produsele, serviciile, sugestiile sau sfaturile menționate pe pagina de servicii ca metode sau forme ce vă pot asista atunci când aveți o urgență medicală, indiferent de natura sau gravitatea acesteia. Dacă aveți o urgență, vă sfătuim să contactați Serviciul de Urgență al Statului Român apelabil la numărul 112.

2.6 Clientul este de acord că Tratamentele au doar scop terapeutic și nu ar trebui să fie utilizate dacă persoana care va primi Tratamentul este pe orice medicament care ar fi de așteptat să slăbească structura osoasă și / sau țesutul conjunctiv sau să ducă la sângerări sporite; aveți edem datorat insuficienței cardiace cronice sau insuficienței renale; sau o afecțiune inflamatorie în stadiul acut; aveți flebită acută și / sau tromboză venoasă profundă; ați avut un traumatism acut sau o intervenție chirurgicală recentă; sunt în primul trimestru de sarcină; sau în cazul în care tratamentul este contraindicat.

2.7 În cea mai mare măsură permisă de lege, HEALTH COMUNITY SRL nu își va asuma nicio răspundere pentru niciunul dintre serviciile furnizate de Asociați. Asociați își asumă răspunderea exclusivă pentru toate serviciile furnizate, inclusiv pentru acele servicii care sunt rezervate prin intermediul Serviciului nostru.

2.8 Până în măsura permisă de lege, atât noi cât și colaboratorii noștri nu sunt responsabili pentru orice pierdere, cheltuială de orice tip sau daună ce a fost suportată de dumneavoastră în urma prestării serviciului.

2.9 Trebuie să vă asigurați că masajul sau terapia aleasă sunt potrivite pentru dumneavoastră, în cazul în care aveți neclarități în ceea ce privește masajul sau terapia puteți să vă consultați cu terapeutul. Nici noi dar nici terapeutul nu își asumă răspunderea alegerii făcute de dumneavoastră în ceea ce privește masajul sau terapia.

2.10 În plus, renunțați și ne eliberați pe noi de orice responsabilitate sau răspundere pentru vătămări sau daune rezultate din masajele dvs. sau orice alt serviciu obținut prin utilizarea Serviciului de masaj la domiciliu, inclusiv vătămări sau daune cauzate de actul neglijent sau omisiuni ale părților eliberate sau în orice mod care rezultă din sau sunt legate de Serviciu.

3. Plata serviciilor și răspunderea de plată

3.1 Plata serviciilor de masaj și a terapiilor prestate la domiciliu se va achita integral în avans odată ce data și ora programării este confirmată de către recepție.

3.2 Metodele de plată acceptate pentru plata serviciilor sunt numerar, transfer bancar sau ordin de plată.

3.3 Metoda de plată a serviciilor se va stabili odată cu efectuarea programării.

3.4 Fiind î=un serviciu ce necesită o pregătire în prealabil a terapeutului (ex: blocarea programului pentru programare, pregătirea produselor ce ajută la exercitarea masajului, alimentarea cu combustibil a mașinii), plata va trebui efectuală integral înainte ca terapeutul să ajungă la domiciliul dumneavoastră

3.5 Serviciile oferite de noi nu sunt compensate de stat sau orice altă metodă de decontare pentru sănătate implementată la ordin național sau internațional.

3.6 Ați luat la cunoștință și acceptați faptul că atunci când intrați în contact cu noi prin telefon, email, sms sau internet puteți fi taxați de către compania dumneavoastră de telecomunicații. Sub nicio circumstanță, noi nu suntem responsabili de taxele ce apar în urma utilizării de către dumneavoastră a serviciilor de comunicații tocmai menționate.

3.7 Ne rezervăm dreptul de a modifica Taxele în orice moment, la discreția noastră. Taxele aplicabile plătibile și metoda de plată vă vor fi prezentate telefonic în momentul rezervării la solicitarea dumneavoastră. O modificare a Taxelor nu se va aplica rezervărilor confirmate efectuate înainte de publicarea Taxelor revizuite pe platformă.

3.8 Lista completă de costuri pentru masajul la domiciliu o regăsiți în pagina de Masaj la domiciliu.

3.9 Costurile pentru masaj la domiciliu pot varia în cazul în care este vorba de un grup de mai multe persoane (ex: team building, masaj la sediul firmei sau domiciliul angajatului) sau dacă se optează la servicii adiționale

4. Interacțiunea cu terapeutul

4.1 SPA MASAJ SERVICES SRL vă solicită să tratați Asociații noștri ce se prezintă la domiciliul dumneavoastră cu respect și curtoazie.

4.1.1 Aveți răspunderea directă să conferiți Asociatului nostru un mediu curat, sigur și adecvat pentru ca acesta să-și desfășoare activitate.

4.1.2 Aveți răspunderea directă să nu fiți abuzivi atât fizic cât și verbal, să nu faceți propuneri indecente, să nu alterați sau deteriorați echipamentul, să nu întreprindeți atât dumneavoastră cât și membrii locuinței activități ce pot perturba activitatea terapeutului.

4.2 Atât SPA MASAJ SERVICES SRL cât și asociații, au dreptul deplin să refuze prestarea serviciilor în cazul în care nu au fost respectate alineatele 4.1, 4.1.1 și respectiv 4.1.2

4.3 SPA MASAJ SERVICES SRL cât și Asociații, au dreptul deplin să refuze prestarea serviciilor pe viitor atât către dumneavoastră cât și către persoanele ce locuiesc la aceiași adresă ca dumneavoastră.

4.4 Acolo unde este necesar, SPA MASAJ SERVICES SRL se poate adresa pe cale legală organelor legii ce sunt împuternicite pentru rezolvarea disputelor între Client și Asociat.

5. Anulare programare

5.1 Anulare programării se poate efectua telefonic la numărul de telefon 021 555 1174 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr

5.2 Anularea prin email nu este luată în considerare, același lucru se poate spune și despre anularea printr-un mesaj pe Facebook

5.3 Clientul poate anula programarea când dorește, însă dacă anularea este efectuată mai devreme de 24 ore de la data programată atunci rambursarea contravalorii serviciului nu mai este posibilă. Fiecare terapie este personalizată pentru nevoile clientului, mai mult decât atât fiecare programare este atent integrată într-un orar. Fiecare anulare mai devreme de 24 de ore decalează programul terapeutului.

5.3.1 Anulările efectuate mai devreme de 24 de ore de la data programată nu au posibilitate de reprogramare fără o reachitarea integrală a serviciului.

5.4 Anulările ce sunt efectuat în termen de minim 24 de ore o să garanteze posibilitatea de reprogramare sau se poate rambursa contravaloarea serviciului sub forma unui voucher ce poate fi utilizat atât pentru masaj la domiciliu sau pentru un masaj sau terapie la salon.

5.5 Pentru o anulare cu minim 24 de ore înainte, nu se poate restitui suma aferentă serviciului ci doar un voucher pentru masaj/terapie sau se poate reprograma ședința. Mai multe detalii despre drepturile consumatorului găsiți aici.

6. Garanții

6.1 Site-ul se prezintă așa cum este fără garanții de orice natură. Acuratețea informațiilor, performanța și alte aspecte tehnice sau fizice alte site-ului sunt prezentate către dumneavoastră exact așa cum sunt și dumneavoastră ați luat în considerare și acceptat acest lucru. Dată fiind natura imprevizibilă a telecomunicațiilor și a internetului, pot apărea erori de încărcare a site-ului și erori ale programelor puse la dispoziție în site, erori de programare, erori de formatare, erori de design, erori audio sau video, lucruri pentru care SPA MASAJ SERVICES SRL nu poate să-și asume răspunderea.

6.2 Atât SPA MASAJ SERVICES SRL cât nici asociații, nu își asumă răspunderea pentru pierderea sau compromiterea datelor ce s-a datorat unei probleme a infrastructurii software sau hardware de care beneficiază SPA MASAJ SERVICES SRL.

6.3 Recunoașteți că orice informație pe care o obțineți de la asociații noștri provine de la acea persoană individual și nu reprezintă opinia oficială a noastră. Noi nu suntem responsabili pentru niciuna dintre informațiile pe care aceste terțe părți le pot furniza sau pentru orice declarații, reclamații sau reprezentări pe care le pot face. Opiniile sau declarațiilor asociaților nu extind sau modifică în alt mod termenii prezentului acord. Dacă nu sunteți nemulțumit de Serviciu, singurul dvs. remediu exclusiv este să întrerupeți accesul și utilizarea Serviciului.

7. Accesul în platformă

7.1 Accesul către pagina de programare pentru Masajul la Domiciliu este intenționat pentru uz personal și nu comercial.

7.2 Companiile ce doresc servicii de masaj la Birou sau la domiciliul angajatului sunt sfătuite să acceseze pagina de Masaj la birou din platforma noastră.

7.3 Pagina de programare pentru Masaj la Domiciliu este adresată tuturor persoanelor de pe teritoriul României ce au posibilitatea să o acceseze.

7.4 Ne rezervăm dreptul de a preveni sau suspenda accesul în platformă dacă suspectăm că aveți un comportament suspect în platformă (ex: încercați să descoperiți vulnerabilități, încercați să accesați platforma administrativă fără acordul administratorului, afectați reputația brandului prin comentarii false sau injurii)

8. Drepturi de autor

8.1 Recunoașteți și sunteți de acord că: Serviciul, incluzând, fără limitare, orice Conținut, modificări, îmbunătățiri și actualizări, precum și orice original și copie a acestora, în totalitate sau parțial, și toate drepturile de proprietate intelectuală ale acestuia este deținut de noi și licențiatorii săi, după caz.

9. Dispute cu terți

9.1 SPA MASAJ SERVICES SRL NU ESTE AFILIAT CU NICIUN TRANSPORTOR, FURNIZOR DE SERVICII SAU SERVICII TERȚE ȘI ORICE DISPUTĂ PE CARE O AVEȚI CU ORICE TRANSPORTOR, FURNIZOR DE SERVICII, SERVICIU TERȚE SAU ALȚI TERȚI CARE SUNT REZULTATE DIN UTILIZAREA SERVICIULUI, ESTE DIRECT ÎNTRE DUMNEAVOASTRĂ ȘI TERȚ ȘI ELIBERAȚI IREVOCABIL SPA MASAJ SERVICES SRL DE ORICE RESPONSABILITATE PENTRU EVENTUALE LIGITII.

Prin abonare confirmați că aveți peste 18 ani și ați citit politica de confidențialitate împreună cu termenii și condițiile