Efectuează rapid o

Thai Yoga

Descriere

Cu o vechime de 2500 de ani, Thai Yoga a luat naștere în templele budiste și combină trei practici medicale: yoga, thai și ayurveda. Toate aceste tehnici de masaj au un scop comun, de a ajuta organismul să elimine stresul acumulat și să ajungă într-o stare de echilibru ideală.

Cum se realizează

În cadrul masajului se folosește o saltea specială pe care dvs. vă întindeți îmbrăcat lejer. Terapeutul lucrează cu meridianele energetice ale corpului uman prin presiune ritmică asupra mușchilor și întinderi ușoare. Thai Yoga este foarte asemănător cu yoga, doar că dvs. nu trebuie să depuneți efort. Terapeutul împinge corpul în diverse poziții de stretch, astfel se elimină nodurile și se calmează tensiunea musculară.

Pe scurt: Stretch + masaj + respirație + meditație = Thai Yoga

Beneficii

  • Thai Yoga este recomandat să fie utilizat de toată lumea, indiferent de vârstă, cu o consultare prealabilă a unui doctor.
  • În urma acestei terapii organismul va simți un surplus de energie și o reducere a tensiunii musculare, premise care sporesc încrederea în sine.
  • Thai Yoga asistă corpul să ajungă la performanță, sănătatea optimă contribuind cu aducerea unei stări de bine. Beneficiile aduse de masaj sunt numeroase: eliberează blocajele din fluxul energetic, revigorează sistemul nervos, eliberează durerile și tensiunile musculare, crește abilitatea de a asimila nutrițiile prin stimularea organelor, întărește și întinerește corpul, îmbunătățește circulația sângelui și limfei, crește flexibilitatea corpului și minții.
  • De asemenea, masajul reprezintă o tehnică de învățare a ‘cum să respiri corect’, ceea ce conduce la prevenirea apariției multor boli.
  • Durata 90 min – 150 lei

Configurare masaj

Configurează-ţi propriul masaj pornind de la un masaj de bază, stabilind totul până în cele mai mici detalii ...

Masaje - Terapii - Recuperare