Efectuează rapid o

Tudor Iosub

Sunt instructor yoga, absolvent al Școlii Scandinavia Fitness și, din pasiune, practic yoga clasică de peste 14 ani, combinat cu discipline ca Tai Chi, Chi Kung și elemente de centrare din Aikido.

Sunt preocupat de perfecționare continuă și astfel am dobândit cunoștințele necesare unei practici superioare atât la nivel mental, cât și fizic. Mă pasionează ideea de a mă explora pe multe planuri, într-un fel în care unii nu ar îndrăzni să gandească măcar.

Competențele mele în regenerare și amplificarea vitalității sunt: practicant Chi Kung atestat de Maestrul Mantak Chia, consultant hipnotist, reabilitolog psihoinformațional. Toate acestea vin în concordanță cu sistemul yoga, creând astfel o sinergie a cărei efecte se vor resimți în scurt timp pe multiple planuri: sănătate, reîntinerire, vitalitate, putere interioară și capacitatea de refacere rapidă în urma eforturilor de orice natură.

Tehnicile mele sunt unice prin modul de abordare și eficiență maximă într-un timp scurt și sunt gândite printr-un mod în care clientul face un minim efort pentru a obține rezultate maxime, în condițiile în care nu oricine alocă suficient timp creșterii lor interioare. Adeseori aceste tehnici fac parte din domeniul parapsihologiei, acolo unde se știe că eficiența este rapidă si imediată, părând magică prin rezultatul obținut.

Mai multe despre mine, puteți găsi pe blogul meu: AICI

close-link
30 DE MINUTE BONUS
La comanda oricărui voucher cadou.
Detalii aici > 
close-link