Urban at home - Masaj la domiciliu 1

Urban at Home

Masaj la domiciliu în București executat de terapeuți certificați la nivel european, în condiții maximă de siguranță pentru dumneavoastră

60 minute

Masaj la domiciliu
500 lei
 •  

90 minute

Masaj la domiciliu
600 lei
 •  

Confortul casei tale

Produse calitative

Produsele utilizate în masajele și terapiile noastre la domiciliu sunt de cea mai bună calitate, furnizate de partenerul nostru Techir.

Personal calificat

Personalul nostru este selectat conform unor criterii exigente, aceștia sunt profesioniști cu experiență în domeniul masajului.

Oriunde în București

Ne deplasăm oriunde pe raza municipiului București cu echipamentul necesar, dumneavoastră doar vă relaxați.

Urban At Home

Urban Masaj lansează conceptul de masaj la domiciliu în București Urban at Home.
Avem o echipa de terapeuti de primă clasă, participanți și medaliați la concursuri internationale, oameni de încredere și cu peste 8 ani de experiență în domeniul masajului.

Urban at home - Masaj la domiciliu 3
Urban at home - Masaj la domiciliu 4

Terapeuții noștri sunt selectați pe baza unui proces foarte riguros. Astfel am ales în echipa noastră oameni dedicați muncii, pasionați, ce sunt premiați la nivel european și participanți la numeroase concursuri de masaj atât din țară cât și din străinătate.

Atitudinea lor este una profesională, serioasă ce o să vă garanteze un masaj ce vă revigorează integral corpul și mintea dar în același timp să vă asigure o experiență plăcută, relaxantă.


Ne prezentăm la domiciliul dumneavoastră cu tot ce este nevoie , de la mese de masaj profesionale, la creme și uleiuri de cea mai bună calitate.

Puteți alege un masaj de relaxare, terapeutic, de detensionare musculară sau special pentru femei însărcinate.

Ne deplasăm pe toată raza municipiului București de Luni până Duminică. Costul transportului este inclus în costul final al serviciilor de masaj. Conceptul de masaj la domiciliu Urban at Home este supus unor termenii și condiții pe care vă încurajăm să-i citiți.

Urban at home - Masaj la domiciliu 5
⭐⭐⭐⭐⭐
Il cunosc pe Romeo Tudorache de aproximativ 10 ani si pot sa spun ca a transferat toata experienta sa personalului de la Urban Masaj si experienta a fost WOW! Felicitari pentru ce faceti!
client: Florin
⭐⭐⭐⭐⭐
Urban Masaj se evidentiaza prin atentie, implicare si servicii care se personalizeaza in functie de afectiune si de evolutia ei. GOOD JOB GUYS !
client: Adriana
⭐⭐⭐⭐⭐
Iubesc masajele la Urban. Am plecat de acolo mai Zen ca nicio data, tot corpul imi era usor si relaxat. Va Multumesc din suflet
client: Karma
⭐⭐⭐⭐⭐
De departe cel mai bun loc pentru masaj din Bucuresti! Personal amabil, profesionist si un loc unde te poti relaxa cu adevarat! 😍💆🏻‍♀️
client: Florentina
⭐⭐⭐⭐⭐
Locatie atent amenajata si echipa sociabila, empatica si profesionista!
client: Madalina
⭐⭐⭐⭐⭐
Serviciile sunt pe masura asteptarilor , chiar mai mult! Locatia este superba cu o ambianta foarte placuta. Recomand cu incredere! After work relax! 💪
client: Cezar
⭐⭐⭐⭐⭐
Salonul este foarte frumos și am avut parte de un masaj foarte relaxant. Consider că acest loc merit 5 stele 🙂
client: Lucian
Previous slide
Next slide

Masaj Domiciliu

Pentru a efectua o programare pentru masaj la domiciliu în București oferit de Urban at Home trebuie să vedeți ce masaj sau terapie vă interesează în mod special, programase se efectuează telefonic sau prin intermediul formularului de programare.

Oferim 4 servicii la domiciliu:

 • masaj terapeutic
 • masaj pentru relaxare
 • masaj prenatal

Apoi să alegeți numărul de persoane care vor beneficia de un masaj

 • single
 • cuplu

Urmând să efectuați plata seviciului ales.

Terapeuții Urban at Home sunt persoane cu experiență ce vă conferă confidențialitatea de care aveți nevoie pentru a vă simți ca acasă. Acestea fiind spuse este important de menționat că Urban at Home și asociații, nu oferă servicii cu tentă sexuală sau erotică.

Urban at Home testează periodic terapeuții pentru noul virus COVID-19 și adițional sunt obligați să respecte norme extrem de stricte de igienă. Masajele și toate ustensilele sunt dezinfectate sau spălate înainte de orice masaj, măștile și dezinfectantul sunt în permanență la terapeuți. 

Dumneavoastră sunteți foarte importanți în cadrul afacerii noastre, astfel nu riscăm să vă putem în pericol sănătatea în niciun fel.

Terapeuții sunt monitorizați în permanență.

Se știu exact orele și zonele în care aceștia au masaje.

La fiecare masaj la domiciliu terapeutul este sunat de către recepție înainte și după terminarea masajului să ne asigurăm că totul este în regulă.

Adițional terapeutul are dreptul să oprească terapia dacă:

 • i-au fost făcute propuneri indecente
 • dacă aceste a fost jignit sau bruscat
 • dacă nu i se conferă spațiul necesar pentru a se desfășura cu echipamentul
 • dacă nu se simte în siguranță

Este crucial atât pentru noi cât și pentru dumneavoastră ca serviciul nostru de masaj la domiciliu să se desfășoare în condiții normale.

Urban Masaj și asociații, oferă o gamă completă de terapii de relaxare și masaje pentru recuperare.

Nu oferim servicii erotice sau cu conotație sexuală.

Orice cerere neadecvată adusă la adresa unuia din terapeuții noștri sau la adresa salonului va fi ignorată.

Vă rugăm să citiți termenii și condițiile

Din considerente de siguranță, pentru masajul la domiciliu, avem disponibili pentru programare doar terapeuți de sex masculin.

Pentru a valida programarea, se percepe un avans de 30%

Fiecare deplasare la domiciliu implică un cost direct pentru noi, astfel acest avans ne confirmă faptul că dumneavoastră chiar sunteți interesat de serviciu. Mulțumim pentru înțelegere!

Urban@home
Tipul masajului dorit *
Servicii adiționale gratuite
Se pot alege un maxim de 2 servicii adiționale
Alegeți uleiul de masaj *

Am acceptat termenii și condițiile și politica de confidențialitate și-mi asum faptul că trebuie să achit un avans de 30%

Urban at home - Masaj la domiciliu 6
Urban at home - Masaj la domiciliu 7
Urban at home - Masaj la domiciliu 8
Urban at home - Masaj la domiciliu 9
Urban at home - Masaj la domiciliu 10
Urban at home - Masaj la domiciliu 11
Urban at home - Masaj la domiciliu 12
Urban at home - Masaj la domiciliu 13
Urban at home - Masaj la domiciliu 14

Prin abonare confirmați că aveți peste 18 ani și ați citit politica de confidențialitate împreună cu termenii și condițiile