logo-alb-min

Urban at Home

Ne prezentăm la domiciliul dumneavoastră cu tot ce este nevoie, de la mese de masaj profesionale, la creme și uleiuri de cea mai bună calitate.

60 minute

Masaj single
RON300
200 RON
 • Produse profesionale
 • Masă de masaj
 • Transport inclus în preț
 • Terapeut certificat

90 minute

Masaj single
RON350
250 RON
 • Produse profesionale
 • Masă de masaj
 • Transport inclus în preț
 • Terapeut certificat
Popular

60 minute

Masaj de cuplu
RON500
400 RON
 • Produse profesionale
 • Două mese de masaj
 • Transport inclus în preț
 • Terapeuți certificați

Masaje si terapii

Direct în confortul casei tale

Produse calitative

Produsele utilizate în masajele și terapiile noastre la domiciliu sunt de cea mai bună calitate, furnizate de partenerul nostru Techir.

Personal calificat

Personalul nostru este selectat conform unor criterii exigente, aceștia sunt profesioniști cu experiență în domeniul masajului.

Oriunde în București

Ne deplasăm oriunde pe raza municipiului București cu echipamentul necesar, dumneavoastră doar vă relaxați.

Urban Masaj at Home

Un nou concept, aceleași standarde ridicate

Urban Masaj lanseaza conceptul Urban@Home.
Avem o echipa de terapeuti de primă clasă, participanți și medaliați la concursuri internationale, oameni de încredere și cu peste 8 ani de experiență în domeniul masajului.
Ne prezentăm la domiciliul dvs cu tot ce este nevoie , de la mese de masaj profesionale, la creme și uleiuri de cea mai bună calitate.

Puteți alege un masaj de relaxare, terapeutic, de detensionare musculară sau special pentru femei însarcinate.

Ne deplasăm pe toată raza municipiului București de Luni până Duminică. Costul transportului este inclus în costul final al serviciilor de masaj. Conceptul Urban@Home este supus unor termenii și condiții pe care vă încurajăm să-i citiți.

Terapeuții noștri sunt selectați pe baza unui proces foarte riguros. Astfel am ales în echipa noastră oameni dedicați muncii, pasionați, ce sunt premiați la nivel european și participanți la numeroase concursuri de masaj atât din țară cât și din străinătate.

Atitudinea lor este una profesională, serioasă ce o să vă garanteze un masaj ce vă revigorează integral corpul și mintea dar în același timp să vă asigure o experiență plăcută, relaxantă.

5/5
Elena
Elena
Read More
Romeo este o persoana foarte foarte pozitiva si nu de complezenta. Asa este el. Experienta mea cu el a fost si este una foarte completa. De la ajutorul pe care mi l ofera in afectiunile mele si deja cu prima sedinta am simtit cu adevarat ca imi pot simti gatul si nu mai am dureri, pana la atmosfera foarte boutique a locatie, plus atmosfera confortabila pe care o degaja el prin discutii si buna dispozitie. Ma bucur mult ca i am intalnit. Zic la plural pentru ca Silvia (subiectul principal al locatiei - pentru mine) ma face sa ma simt ca acasa si sa asteapta cu ceai sau cafea:). Mai stam si la povesti. Fiti selectivi si mergeti la Urban Masaj:)
Laura
Laura
Read More
Oaza de relaxare, caldura si profesionalism!
Corina
Corina
Read More
I had such an amazing experience here! The massage was great and I left feeling a lot better. People are very respectful and they leave you the intimacy that you need to get ready for the massage. Everything is professional and it’s officially my favourite place! ♥️
Giancarlo
Giancarlo
Read More
Profesionalism de inalta clasa
Alina
Alina
Read More
D I V I N E! Treat your body like a temple with Urban Masaj. I went twice in a week and both therapists were just perfect. The mixed maneuvers used amplified my well-being. Can’t wait to come back for a longer session.
Niki
Niki
Read More
Attention to detail was amazing . Romeo and staff make you feel welcome and are very understanding . The complete massage experience .
Elena
Elena
Read More
Romeo, un adevarat profesionist!!Un loc exceptional si o atmosfera extraordinara cu oameni minunati!! Felicitari pentru tot!!
Previous
Next

Masaj de 90 minute la preț de 60 minute

*valabil doar pentru primul masaj

Urban@home
Tipul masajului dorit *