Urban at Home

Masaj la domiciliu în București executat de terapeuți certificați la nivel european, în condiții maximă de siguranță pentru dumneavoastră

Confortul casei tale

Produse calitative

Produsele utilizate în masajele și terapiile noastre la domiciliu sunt de cea mai bună calitate, furnizate de partenerul nostru Techir.

Personal calificat

Personalul nostru este selectat conform unor criterii exigente, aceștia sunt profesioniști cu experiență în domeniul masajului.

Oriunde în București

Ne deplasăm oriunde pe raza municipiului București cu echipamentul necesar, dumneavoastră doar vă relaxați.

Urban At Home

Urban Masaj lansează conceptul de masaj la domiciliu în București Urban at Home.
Avem o echipa de terapeuti de primă clasă, participanți și medaliați la concursuri internationale, oameni de încredere și cu peste 8 ani de experiență în domeniul masajului.

Terapeuții noștri sunt selectați pe baza unui proces foarte riguros. Astfel am ales în echipa noastră oameni dedicați muncii, pasionați, ce sunt premiați la nivel european și participanți la numeroase concursuri de masaj atât din țară cât și din străinătate.

Atitudinea lor este una profesională, serioasă ce o să vă garanteze un masaj ce vă revigorează integral corpul și mintea dar în același timp să vă asigure o experiență plăcută, relaxantă.


Ne prezentăm la domiciliul dumneavoastră cu tot ce este nevoie , de la mese de masaj profesionale, la creme și uleiuri de cea mai bună calitate.

Puteți alege un masaj de relaxare, terapeutic, de detensionare musculară sau special pentru femei însărcinate.

Ne deplasăm pe toată raza municipiului București de Luni până Duminică. Costul transportului este inclus în costul final al serviciilor de masaj. Conceptul de masaj la domiciliu Urban at Home este supus unor termenii și condiții pe care vă încurajăm să-i citiți.

⭐⭐⭐⭐⭐
Il cunosc pe Romeo Tudorache de aproximativ 10 ani si pot sa spun ca a transferat toata experienta sa personalului de la Urban Masaj si experienta a fost WOW! Felicitari pentru ce faceti!
client: Florin
⭐⭐⭐⭐⭐
Urban Masaj se evidentiaza prin atentie, implicare si servicii care se personalizeaza in functie de afectiune si de evolutia ei. GOOD JOB GUYS !
client: Adriana
⭐⭐⭐⭐⭐
Iubesc masajele la Urban. Am plecat de acolo mai Zen ca nicio data, tot corpul imi era usor si relaxat. Va Multumesc din suflet
client: Karma
⭐⭐⭐⭐⭐
De departe cel mai bun loc pentru masaj din Bucuresti! Personal amabil, profesionist si un loc unde te poti relaxa cu adevarat! 😍💆🏻‍♀️
client: Florentina
⭐⭐⭐⭐⭐
Locatie atent amenajata si echipa sociabila, empatica si profesionista!
client: Madalina
⭐⭐⭐⭐⭐
Serviciile sunt pe masura asteptarilor , chiar mai mult! Locatia este superba cu o ambianta foarte placuta. Recomand cu incredere! After work relax! 💪
client: Cezar
⭐⭐⭐⭐⭐
Salonul este foarte frumos și am avut parte de un masaj foarte relaxant. Consider că acest loc merit 5 stele 🙂
client: Lucian
Previous
Next

Masaj Domiciliu

Pentru a efectua o programare pentru masaj la domiciliu în București oferit de Urban at Home trebuie să vedeți ce masaj sau terapie vă interesează în mod special, programase se efectuează telefonic sau prin intermediul formularului de programare.

Oferim 4 servicii la domiciliu:

 • masaj terapeutic
 • masaj pentru relaxare
 • masaj prenatal
 • terapii (electro terapie/ultrasunete sau crioterapie)

Apoi să alegeți numărul de persoane care vor beneficia de un masaj

 • single
 • cuplu

Urmând să efectuați plata seviciului ales.

Terapeuții Urban at Home sunt persoane cu experiență ce vă conferă confidențialitatea de care aveți nevoie pentru a vă simți ca acasă. Acestea fiind spuse este important de menționat că Urban at Home și asociații, nu oferă servicii cu tensă sexuală sau erotică.

Urban at Home testează periodic terapeuții pentru noul virus COVID-19 și adițional sunt obligați să respecte norme extrem de stricte de igienă. Masajele și toate ustensilele sunt dezinfectate sau spălate înainte de orice masaj, măștile și dezinfectantul sunt în permanență la terapeuți. 

Dumneavoastră sunteți foarte importanți în cadrul afacerii noastre, astfel nu riscăm să vă putem în pericol sănătatea în niciun fel.

Terapeuții sunt monitorizați în permanență.

Se știu exact orele și zonele în care aceștia au masaje.

La fiecare masaj la domiciliu terapeutul este sunat de către recepția înainte și după terminarea masajului să ne asigurăm că totul este în regulă.

Adițional terapeutul are dreptul să oprească terapia dacă:

 • i-au fost făcute propuneri indecente
 • dacă aceste a fost jignit sau bruscat
 • dacă nu i se conferă spațiul necesar pentru a se desfășura cu echipamentul
 • dacă nu se simte în siguranță

Este crucial atât pentru noi cât și pentru dumneavoastră ca serviciul nostru de masaj la domiciliu să se desfășoare în condiții normale.

Urban Masaj și asociații, oferă o gamă completă de terapii de relaxare și masaje pentru recuperare.

Nu oferim servicii erotice sau cu conotație sexuală.

Orice cerere neadecvată adusă la adresa unuia din terapeuții noștri sau la adresa salonului va fi ignorată.

Vă rugăm să citiți termenii și condițiile

La domiciliu

Masaj terapeutic

Masajul terapeutic este ideal pentru persoanele ce au suferit un traumatism și doresc o accelerare a procesului de recuperare. În același timp este un masaj indicat și sportivilor.

Masaj de relaxare

Este unul din cele mai populare masaje oferite de noi. Acesta este recomandat tuturor persoanelor ce doresc detensionare musculară, îmbunătățirea circulației și eliberare de stres.

Masaj prenatal

Un masaj special conceput pentru proaspetele mămici sau mămicile în devenire. Cu mișcări delicate și localizate ce fac sarcina mai ușoară și diminuează durerile musculare.

Servicii extra

Suntem dotați cu aparatură de ultimă generație, portabilă, pentru electroterapie și presoterapie. Serviciile sunt opționale și pot fi adăugate la orice masaj gratis.

60 minute

Masaj single
300 RON
 •  

90 minute

Masaj single
350 RON
 •  
Popular

60 minute

Masaj de cuplu
500 RON
 •  
Urban@home
Tipul masajului dorit *
Servicii adiționale gratuite
Se pot alege un maxim de 2 servicii adiționale
Alegeți uleiul de masaj *

La masajul de 60 minute și respectiv 90 minute

Promotia este disponibila doar la salonul nostru din str. Barajul Arges nr 22, parter, sector 1

× Contactează-ne